ES-ES’E MARKO MİLİNKOVİC’DEN TRANSFER YASAĞI CEZASI GELDİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

ES-ES’E MARKO MİLİNKOVİC’DEN TRANSFER YASAĞI CEZASI GELDİ

ES-ES’E MARKO MİLİNKOVİC’DEN TRANSFER YASAĞI CEZASI GELDİ
Yayınlama: 26 Mart 2021 Cuma
A+
A-

Boffin, Tanase, Bienvenu, Toko ve Anel Hadziç’den transfer yasağı cezası bulunan Eskişehirspor’a bir kötü haberde eski oyuncusu Marko Milinkovic’den geldi. 190 bin Euro alacağı bulunan oyuncu kulübe FİFA aracılığı ile transfer yasağı cezasını gönderdi.  Yönetim oyuncu ve avukatı ile yapılandırma için hemen harekete geçti.

Devre arasında transfer yasağı sorunu bulunan Bokila’nın kulübü Çin'in Guangzhou,  Jesse’nin eski kulübü ve Odonkor dosyası kapatılırken, Akaminko ve  Kamal Issah ile de karşılıklı görüşme ile yeni yapılandırma yapılmıştı. Tek umudu Fidan Kampanyası olan yönetimin gelecek para ile yasaklı dosyaları çözmek için uğraşacak. 

BİR ŞOK DA MARKO’DAN

Transfer yasağını kaldırmak için görüşmelere başlayan Eskişehirspor’a bir yasakta Marko Milinkovic’den geldi.

Devre arasa transfer yasağını kaldıramayan yönetim sezon başı bu yasağı kaldırmak için gizliden de olsa görüşmelerini sürdürüyor. Şu anda 5 yasaklı dosyası bulunan Eskişehirspor’a bir kötü haberde eski oyuncusu Marko Milinkovic’den geldi. Geçtiğimiz sezon devre arasında yönetimin tüm ödeme planlarını kabul etmeyerek  takımdan ayrılan Marko Giresunspor’a gitmişti. 190 bin Euro alacağına karşılık FİFA yolu ile kulübe transfer yasağı cezası yolladı.

HEMEN GÖRÜŞME BAŞLADI

Marko Milinkoviç’den gelen yasak haberi ile harekete geçen yönetim oyuncunun avukatı ve menajeri ile temaslara başladı. 190 bin Euro alacağı bulunan oyuncuyu bir miktar ödeme yapılacak ve geri kalanları ise yapılandırılacak. Oyuncunun yapılandırmayı kabul edip etmeyeceği ise merak ediliyor.

KİMLER YASAĞI KALDIRMIŞTI

Yönetim devre arasında transfer yasağı bulunan oyunculardan Bokila’nın kulübü Çin'in Guangzhou,  Jesse’nin eski kulübe ile sorunu çözmüştü. 180 Bin EURO alacağı bulunan Odonkor dosyasının ise 50 bin EURO’ya kapatılmıştı. Akaminko ile de yapılandırma yapılırken, Kamal Issah ile de karşılıklı görüşme ile yeni yapılandırma yapıldı.

5 DOSYA DAHA VAR

Es-Es’te Boffin’den 410 Bin EURO alacağı için hem transfer yasağı hem küme düşürme cezası bulunuyor.  Yine 1 dakika bile forma giymeyen Cristian Tanase 400 bin liralık alacağı için FIFA’ya başvurmuştu. Eski başkan Osman Taş buna itiraz ederek bu dosyayı Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) taşımıştı. Ancak Es Es’in yaptığı bu itiraz kabul edilmedi. Rumen futbolcu 400 bin euroluk alacağının için kulübe transfer yasağı cezası gönderdi.

Ayrıca Bienvenu 180 bin EURO, Toka 180 Bin EURO ve Anel Hadziç’e de 220 bin EURO borç ve oyunculardan da transfer yasağı cezası gelmişti.

FİDAN KAMPANYASI BEKLENİYOR

Öncelikle olarak FİFA dosyaları sorununu çözmek isteyen yönetim Fidan kampanyasının resmi olarak başlaması ile birlikte harekete geçecek. Yönetimin planları arasında ilk etapta gelecek olan paralar ile transfer yasağı bulunan oyucular başta olmak üzere avukat ile menajerleri ile görüşülüp dosyalar kapatılmaya çalışılacak. 

İŞTE TRANFSER YASAĞI BULUNAN DOSYALAR

 

Ruud Boffin:  410 bin Euro
Cristian Tanase:  400 bin Euro
Aneal Hadziç : 220 Bin Euro 

 

Marko Milinkoviç : 190 Bin Euro 

 

Nzuzi Toko   : 180 bin Euro
Henri Bienvenü :  180 bin Euro

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024