E SPOR 2 YAŞINDA - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

E SPOR 2 YAŞINDA

E SPOR 2 YAŞINDA
Yayınlama: 25 Mart 2021 Perşembe
A+
A-

19 Nisan 2019 yılında resmi olarak faaliyete başlayan Eskişehirspor E Spor takımı bu sene içerisinde ikinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor.


KUPA ALDI


E-spor ekibi, FIFA takımının yapısını oluşturarak, profesyonel bir lig de mücadele etmeye başladı. İlk sezonlarını 8. sırada bitirdiler. E-sporcular yayın platformları üzerinde en çok izleyici kitlesine ulaşan takım oldular.


E-spor takımı sezon öncesinde özel davetler alarak katıldıkları turnuvalarda ise ulusal anlamda çok önemli başarılara imza attı. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı İstanbul Başakşehir, Futbolist gibi Türkiye’nin en önemli E-spor takımlarının yer aldığı 19 Mayıs’a özel 100. Yıl kupasında şampiyonluğu kazanan ekibimizin ilk resmi kupası da bu oldu.


SON 16’YA KALDILAR


E-sporcuları ardından pandemi dönemi sebebiyle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından düzenlenen #EvdeKal turnuvasında 18 futbol ve E-Spor takımın arasından yarı finalde Galatasaray ardından finalde Gaziantep FK maçlarını kazanarak şampiyonluğa ulaştılar.  Avrupa Ligi’ne katılma hakkı gösteren takımımız, burada da son 16 turuna kalma hakkı gösterdi.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024