Bu Formanın Kıymetini Bilin - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Bu Formanın Kıymetini Bilin

Bu Formanın Kıymetini Bilin
Yayınlama: 19 Mart 2021 Cuma
A+
A-

Ligde son 8 haftaya girilirken, Eskişehirsporlu oyuncuların bazıları maçlarda sezonu kafalarında çoktan bitirmiş görüntüsü veriyor. Futbolu unutan ve sahada artık yürümeye başlayan oyuncular mücadele bile etmiyor.

Şimdiden transferi düşünmeye başlayan oyuncuların formanın ağırlığını ve kıymetini bilerek  kendilerini toparlaması ve  kalan maçlarda arma için saha içinde üzerlerine düşeni yapmaları gerekiyor. 
 

POZİSYONA GİREMEZ OLDUK


Ligde artık son haftalara girilirken, Eskişehirspor forması giyen oyuncularda ‘Artık lig bitse’ havasında mücadele veriyor.


Tam 1 yıl sonra Bandırmaspor’u yenerek galibiyet hasretine son veren Şimşekler bu galibiyetin ardından sahada yürümeye başladı. Son haftalarda  futbol olarak bekleneni veremeyen siyah-kırmızılılar mücadele etmeyi de bıraktı.


Her geçen maç beklenenden uzak görüntü veren Eskişehirsporlu futbolcular rakip oyunculara çok sayıda net pozisyonu verirken,  rakip kaleye gitmekte ise zorlanıyor.  


BU FORMA KUTSALDIR


Eskişehirli olan ve şehirde hangi takımın alt yapısında olursa olsun, her futbolcunun hedefinde Eskişehirspor forması giymek yatıyor. Ancak önce takımla çalışmalara çıkan ardından da kadroya girmeye başlayan oyuncular formanın ağırlığını bir anda unutuyor.


Taraftarların “Bu forma kutsaldır nasip olmaz herkese” sözleri tribünlerde yıllarca söylenirken, maalesef bu sözleri takımdaki bazı oyuncular kaldıramıyor.


HAKKINI VERİN


Maddi sorunlar içinde olan Es-Es’te bu sıkıntı en çok da oyunculara yansıyor.


Son iki sezondur primi unutan ve büyük paralar alamayan Eskişehirsporlu futbolcuların giydikleri formanın hakkını vermesi gerekiyor.


KALDI 8 MAÇ


Es-Es’in önünde bu sezon sadece 8 maç kaldı.


Şimşekler ligden düşmeyi büyük ölçüde garantiledi.


Ancak ne olursa olsun Eskişehirspor’da oynayan futbolcular bu formanın kıymetini bilmeli ve tüm maçlarda ona göre mücadele etmeleri gerekiyor.

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024