UMUDUMUZ ÇOK ARTTI - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

UMUDUMUZ ÇOK ARTTI

UMUDUMUZ ÇOK ARTTI
Yayınlama: 10 Mart 2021 Çarşamba
A+
A-

Bitci Teknoloji iş birliğiyle hayata geçirdiği Eses Token projesinde arz döneminde ilk gün 500 bine yakın Es Es Token satıldı. 12 milyon adet EsEs Token 30 kuruştan satışa sunuldu. IOS uygulamasındaki sıkıntının çözülmesi ile birlikte patlama olurken dün geç saatlerde rakamlar 3 milyona yaklaştığı öğrenildi.

Eses Token’in hayata geçirilmesinde önemli rol oynayan Eskişehirspor yöneticilerinden Özgür Marangoz “12 milyon adet Es Es Token üretildi. 31 Mart’a kadar bu 12 milyonu bulacağımıza inanıyorum. Bu satışa sunulan tokenler tüketildiğinde ikinci arz satışa sunulacak” dedi.

3 MİLYONA YAKLAŞTI

Eskişehirspor yöneticilerinden Özgür Marangoz, Es TV’de yayınlanan 90+3 programına telefonla bağlanarak projelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Marangoz IOS uygulamasındaki sıkıntının çözülmesi ile birlikte patlama olurken Marangoz bu konuda “İlk gün 500 bine yakın, sonrasında ise toplamda 3 milyona yakın Es Es Token satıldı. IOS uygulamasında yaşanılan sıkıntı giderilince satışlar arttı. Bunu dün sabah itibariyle çok net gördük. Böyle olunca da umudumuz çok arttı” dedi.

31 MART’DAN ÖNCE BİTECEK

Böyle giderse ikinci arzı erken açacaklarını belirten Eskişehirspor yöneticilerinden Özgür Marangoz  “Şu an ilk arz için 12 milyon adet Es Es Token üretildi. 31 Mart’a kadar bu 12 milyonu bulacağımıza inanıyorum. Bu satışa sunulan tokenler tüketildiğinde ikinci arz satışa sunulacak. Biz bu tarihlerden önce 12 milyonu bulup ikinci arzı hemen açmak istiyoruz”

ÇABA SARF EDİYORUZ

Marangoz Fidan ve pul projesi için de konuşarak  “İnşallah kulübümüze önemli gelirler sağlanacak. Fidan projemizi hayata geçirdik. Tabi bu projemizi daha fazla duyurmak için büyük çaba sarf ediyoruz. İnşallah şehrin önde gelenlerinin desteğiyle tüm şehrin desteğini alacağız. Pul satışlarımız devam ediyor. Hem pul hem de fidan projelerimize destek vermek isteyen taraftarlarımız tesislere geliyor. Tesislere gelmeden de ödeme yapabilecekleri bir kolaylık sağlayacağız” dedi. 

TARAFTARLARA NE AVANTAJ SAĞLAYACAK?

Söz konusu token’ların satışı Eskişehirspor için önemli bir gelir kaynağı olacak. Taraftarlar ise ellerindeki token’ları üç temel başlık altında değerlendirebilecek.

İlk olarak projeye özel hazırlanan Eskişehirspor aplikasyonu üzerinde, token’larını kullanarak özel içeriklere ve anketlere erişebilecek; kimi zaman sporcularla özel buluşmalara katılabilecekler. Aynı zamanda bu aplikasyon üzerinden sadece Eskişehirspor’a ilişkin haberleri değil, tüm liglerle ilgili genel bilgilere ve maç sonuçlarına ulaşabilecekler. Bunun yanında taraftarlar, ellerindeki token’ları Bitci Teknoloji’nin kripto paradan TL’ye ödeme platformu Bitci Pay ile anlaşması bulunan tüm noktalarda alışveriş için kullanabilecekler. Son olarak söz konusu token’ların Bitci.com üzerinden işlem görmeye başlamasıyla birlikte, diledikleri zaman bu token’ları alıp satabilecekler.

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024