İLHAN VAR’LAYOLLAR AYRILDI - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

İLHAN VAR’LAYOLLAR AYRILDI

İLHAN VAR’LAYOLLAR AYRILDI
Yayınlama: 5 Ocak 2021 Salı
A+
A-

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da Teknik Direktör İlhan Var ile yollar ayrıldı.  


Eskişehirspor'da kötü gidişatın faturası Teknik Direktör İlhan Var'a kesildi. Siyah-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Var ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Eskişehirspor'un resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 "Teknik Direktörümüz İlhan Var ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi sonlandırılmıştır. İlhan Var ve ekibine takımımıza vermiş oldukları emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz."

Hal böyle olunca Boluspor maçı 2-0 kazandı. Eskişehirspor'da 2021 yılının ilk maçında kader değişmedi. Geçen sezon düşmenin kaldırıldığı ligden bu sezon kötü sona koşar adım gidiyoruz... Maçın hemen ardından başkan Mustafa Akgören ve yönetimin tesislerde toplantı yaptığı ve durumu masaya yatırdı.Eskişehirspor da Teknik Direktör İlhan Var ile karşılıklı anlaşarak sözleşmesi sonlandırıldı. Resmi siteden "İlhan Var ve ekibine takımımıza vermiş oldukları emekler için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024