Bu Hafta da Kayıp - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

Bu Hafta da Kayıp

Bu Hafta da Kayıp
Yayınlama: 29 Aralık 2020 Salı
A+
A-

TFF 1. Ligin 16. haftası kapanış maçında Eskişehirspor deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya geldi. Eskişehirspor bu maçta aldığı mağlubiyetle galibiyet hasretini 29 haftaya taşıdı: 2-0

Bursapor'un gollerini 16. dakikada Burak Kapacak, 62. dakikada Cüneyt Köz kaydetti.

Bu sonuçla Bursaspor puanını 24'e yükseltirken Eskişehirspor 3 puanda kaldı

Eskişehirspor umutla gittiği Bursa deplasmanından da yenilgiden kurtulamadı. Rakibi karşısında futbol olarak çok iyi oynamasa da mücadele eden Şimşekler 2-0’dan sonra oyunu bırakmadı.

Son dakikalarda Tolga ile farkı 1’e indiren Eskişehirspor uzatmada pozisyon bulup beraberliğe yaklaşsa da sonucu değiştiremedi  ve sahadan yine boynu bükük ayrıldı.   Bu yenilgi ile Es-Es’in   galibiyet hasreti 29 maçı çıktı. 


FAZLA ETKİLİ OLAMIDIK

Taraftarın motivesi ile Bursa’ya giden Eskişehirspor rakibi karşısında ilk yarıda fazla etkili olamadı.16. dakikada Cüneyt Köz’ün uzun mesafeli pasını göğsüyle kontrol eden Burak Kapacak, topu ağlara gönderdi. 1-0İlk yarı da Es-Es’in tek net atağında 45+1. dakikada ceza sahasına iyi sarkan Hamed sert vuruşunda top direkten auta çıktı.

2. GOLÜ YEDİK

İkinci yarıda mücedemle eden Şimşekler 62. Dakikada kalesinde ikinci golü girdü. Bu dakikada Emirhan Aydoğan’ın serbest vuruştan yaptığı ortaya iyi yükselen Cüneyt Köz, sert kafa vuruşuyla topu önce direğe sonra ağlara gönderdi. 2-075. dakikada ceza sahasına çalımlarla giren Burak Kapacak, plase vuruşla topu ağlara göndermek istedi. Ancak bu kez kaleci Melih Ağa buna izin vermedi.Eskişehirspor 15 dakika içinde Erdal, Berkay, Onur Arı ile pozisyonlara girse de golü bulamadı.

GOLÜ BULDUK

BERABERLİĞE YAKLAŞTIK

90. dakika köşe atışından gelen orta da Mevlüt’ün kafa vuruşunda yakın mesafeden Tolga topu ağlara yollayarak durumu 2-1 yaptı.  Golün ardından ataklarını sürdüren Eskişehirspor beraberliği de yaklaştı. Köşe atışında gelen topta Furkan Balaban yakın mesafeden kafayı vurdu top kaleci kaldı.  

HASRET SÜRÜYOR

Geçtiğimiz sezon deplasmanda ezeli rakibi Bursaspor’u yenen Şimşekler dün ise rakibine 2-1 yenilerek mağlup olunca Es-Es’in  galibiyet hasreti 29 maçı çıktı.

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024