15 DAKİKADA KUPAYA VEDA ETTİK - Eskişehir Haber

Eskişehir Spor

15 DAKİKADA KUPAYA VEDA ETTİK

15 DAKİKADA KUPAYA VEDA ETTİK
Yayınlama: 16 Aralık 2020 Çarşamba
A+
A-

Ligde 13 maçtır kazanamayan Eskişehirspor kupaya da veda etti.  Dün süper lig ekibi karşısına as kadro ile çıkan Şimşekler ilk 15 dakikada kalesinde 3 gol gördü ve rakibine erken teslim oldu. İkinci yarıda rakip kalede pozisyonlara yakalayan Şimşekler yine son vuruşlarda etkisiz kaldı. Zorlu lig maçı öncesi kupa maçı için uzak deplasman olan Rize’ye tam kadroyu götüren teknik heyet büyük tepki aldı.

ÇAYKUR RİZESPOR: 3 - ESKİŞEHİRSPOR: 0

ŞOK GOLLER İLE TESLİM OLDUK

Eskişehirspor dün Rizespor’a farklı mağlup olarak kupaya da veda etti.  Maçı hızlı başlayan ev sahibi takım 5. dakikada golü buldu. Bu dakikada sol kanattan ceza sahasına topla giren Samudio’nun pasında Kemal Rüzgar bekletmeden şutunu çekti ve top ağlarla buluştu. 1-0. 13. dakikada sağ kanattan gelişen Çaykur Rizespor atağında Onur Bulut’un ortasını değerlendiren Samudio’nun kafa ile durumu 2-0 yaptı. Maçı 15. dakikasında Tunay, ceza sahasının dışından şık bir vuruş la durumu 3-0 yaptı ve Eskişehirspor ilk 15 dakikada rakibine adeta teslim oldu. 38. dakikada Talbi’nin pasında ceza sahasının içerisine kadar giren Samudio’nun vuruşunda kaleci Ekrem topu yumruklayarak uzaklaştırdı

GOL OLMADI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Eskişehirspor ilk yarıya göre daha etkili gözüktü.  53.dakikada Hamed pozisyonu değerlendiremezken, .55.dakikada Kemal’in şutunu kaleci Ekrem çıkardı. 60.dakikada Kemal müsait pozisyonda topu dışarı attı. 65’te bu sefer Samudio, net fırsatta topu dışarı attı. 67.dakikada Buğra’nın şutunda kaleci topu kornere gönderdi. Uzatma dakikalarında Talha’nın şutunu kaleci çıkardı. Karşılaşma 3-0 Rizespor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

KUPADA DA YOKUZ

Bu sezon kupada Cizre ve Kastamonu ekiplerini eleyerek Çaykur Rizespor’un rakikibi olan Eskişehirspor  5. turda kupadan elendi.  Şimşekler kupaya veda ederken, Çaykur Rizespor ise  galibiyetle kupada son 16 tura kaldı.

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024