Hatioğlu Bütün CHP’lileri ekran önüne dizdi - Eskişehir Haber

Eskişehir Magazin

Hatioğlu Bütün CHP’lileri ekran önüne dizdi

Hatioğlu Bütün CHP’lileri ekran önüne dizdi
Yayınlama: 27 Şubat 2024 Salı
A+
A-

Eskişehir'in uzun süredir beklediği Ayşe Ünlüce Nebi Hatioğlu programı Ayşe Ünlüce'nin söz vermesine rağmen katılmaktan vazgeçmesi nedeniyle sadece Hatipoğlu'nun katılımı ile gerçekleşti. 

Ayşe Ünlüce programa katılmadı ancak Erman Gölet gibi CHP'nin uzun yıllardır kenarıya itilen isimlerinden, İl başkanına, Kazım Kurt, Yılmaz Büyükerşen, İbrahim Arslan gibi isimleri televizyon önüne kiltlenledi. İsimler sürekli sorular göndererek programı manipüle etmek isterken Yılmaz Büyükerşen'de aynı s,re söz hakkı istedi. Ancak program sunucusu Gürkan Hacır, Büyükerşen'i eleştirerek kendisini de davet ettiği ancak katılmaktan kaçındığını ifade ederek program sonunda isterse bağlarak cevap hakkını kullanabileceğini ifade etti. Ancak Büyükerşen program sonunda bağlanmadı. Hacır ise çağrısını yineleyerek isterlerse kendilerini de konuk edebileceklerini ifade etti.

Ayşe Ünlüce'nin ösz verip katılmamasına karşın sık sık CHP'li isimlerin sorular göndermesi ise ilginç karşılandı. Ayşe Ünlüce ve Yılmaz Büyükerşen'i ısrarla davet etmelerine karşın katılmadıklarının altı çizildi..




Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024