CHP’li Belediyeden skandal tören! - Eskişehir Haber

Eskişehir Magazin

CHP’li Belediyeden skandal tören!

CHP’li Belediyeden skandal tören!
Yayınlama: 10 Eylül 2021 Cuma
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Genel Başkanları başörtüsüne 'bir metrekarelik bez parçası' diyenlerin, Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde böyle bir gösteriye imza atması bizi şaşırtmadı." dedi.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan törende, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan temsile tepkiler gelmeye devam ediyor.

Skandal gösteriye ilişkin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Dağ, "Yıllar geçse de köhnemiş zihniyetleri değişmiyor." diyerek, "Hiçbir icraat yapmadan bu histerik zırvalarla cumhuriyetin 80 yılını çaldılar." açıklamasında bulundu.

"KÖHNEMİŞ ZİHNİYETLERİ DEĞİŞMİYOR"

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da onayladığı skandal açıklamalara ilişkin, "Genel Başkanları başörtüsüne "bir metrekarelik bez parçası" diyenlerin, Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde böyle bir gösteriye imza atması bizi şaşırtmadı. Yıllar geçse de köhnemiş zihniyetleri değişmiyor." paylaşımında bulundu.

"İlerici olmak = Vals yapmak, çarşaflıları zincire vuran piyesler sergilemek vb. Hiçbir icraat yapmadan bu histerik zırvalarla cumhuriyetin 80 yılını çaldılar." diyen Dağ, "Bu kafa artık ne bizlerin ne milletin, bu artık hastanelerdeki ruh ve sinir hastalıkları birimlerinin konusudur." değerlendirmesinde bulundu.

CHP'li Belediyeden skandal tören! Türk kadınını zincire vurdular

KAYNAK: HABER7
'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024