ORMANLAR HEPİMİZİN: Yol Kenarı Atıkları Topladılar - Eskişehir Haber

Eskişehir Ekoloji

ORMANLAR HEPİMİZİN: Yol Kenarı Atıkları Topladılar

ORMANLAR HEPİMİZİN: Yol Kenarı Atıkları Topladılar
Yayınlama: 15 Eylül 2021 Çarşamba
A+
A-

Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü ve Hippoterapi Türkiye birlikte bir sosyal sorumluluk projesine daha imza attılar.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından “Sağlığa Erişim” başlığı altında kabul edilen ‘Let’s Develop Networks and Create Opportunities for Hippotherapy’ isimli proje Hippoterapi Türkiye ismiyle Eskişehir’de hippoterapi uygulamalarını araştırmak ve güçlü bir network oluşturmak üzere faaliyet gösteriyor.

Orman Bölge Müdürlüğünün organizasyonu ile Kocakır Mevkiinde bir araya gelen ekip tarafından anayol kenarında katı atık temizliği yapıldı. Atık toplama etkinliğine, Hippoterapi Türkiye Gönüllüleri, Avrupa Dayanışma Programı kapsamında ülkemize gelen uluslararası gönüllüler ve Orman Teşkilatı personeli toplam 25 kişi katıldı.

1 saat içerisinde 15 çuval katı atık gönüllü gençler tarafından toplandı. Atıklar geri dönüşüme gönderildi. Farkındalık oluşturmak için yapılan etkinliğin bitiminde gönüllü gençler Kocakır mesire alanında ağırlandı.

ESOGÜ Meşelik Kampüsü yerleşkesinde oluşturulan Hippoterapi Türkiye Proje Merkezinde ulusal ve uluslararası gönüllülük çalışmalarına devam eden Hippoterapi Türkiye Gönüllüleri daha öncede sokak hayvanları için mama kampanyası düzenleyerek bir sosyal sorumluluk çalışmasına daha imza atmıştı.

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024