Mezuniyet sevinci tüm hızıyla devam ediyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

Mezuniyet sevinci tüm hızıyla devam ediyor

Mezuniyet sevinci tüm hızıyla devam ediyor
Yayınlama: 12 Haziran 2022 Pazar
A+
A-

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezunlarını uğurlamaya devam ediyor. 11 Haziran Cumartesi günü düzenlenen mezuniyet törenlerinde farklı oturumlarla öğrenciler mezuniyet sevinci yaşadı. Eskişehir Teknik Üniversitesi Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen törenlerde İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, İletişim Bilimleri Fakültesi, Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Devlet Konservatuvarı mezunları keplerini havaya fırlattı. Törende ayrıca Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi) öğrencileri de mezuniyet sevinci yaşadı. Törene Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. İbrahim Kaya, Prof. Dr. Betül Demir, Prof. Dr. Süleyman Sözen, Prof. Dr. Ali Resul Usül, Prof. Dr. Fatih Temizel, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Dağdemir, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Rahmi Atalay, İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülend Aydın Ertekin, Yunus Emre Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Göksel Arli, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Lilian Tonelli Tüzün, öğretim üyeleri ve öğrencilerin aileleri katılım gösterdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Erdal: “Anadolu Üniversitesinden mezun olmanın haklı gururunu yaşamaktasınız”

“Bir akademik yılı daha geride bırakıp öğrencilerimizi mezun etmenin burukluğunu yaşıyoruz.” diyerek konuşmasına başlayan Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal şunları söyledi: “Hem ülkemizin hem de Eskişehir’imizin bir dünya markası hâline gelen, başarıları ve uluslararası tanınırlığıyla adından söz ettiren Anadolu Üniversitesinden mezun olmanın haklı gururunu yaşamaktasınız. Bu gururu yaşamak için çağdaş bilimin ışığında çalışkan, disiplinli, ahlaklı ve tüm insanlığa faydalı bir birey olabilmek için yoğun bir eğitim-öğretimden geçtiniz. Bunların yanı sıra kültür, sanat ve sporla dolu eşsiz bir tecrübeyle Üniversitemizde kazandığınız değerler tüm yaşamınız boyunca sizlerle birlikte olacak.” Rektör Erdal konuşmasının devamında ise, “Bu güzel günde sizleri, hocalarınızı ve ailenizi tekrar tebrik ediyor. Bizler için daima kıymetli olduğunuzu yineliyor, yolunuzun ve bahtınızın hep açık olmasını içtenlikle diliyorum.” dedi.

Tören, fakülte birincilerinin mezunlar adına gerçekleştirdikleri konuşmalar ile devam etti. Ana bilim dallarından dereceyle mezun olan öğrenciler mezun belgelerini Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal’ın elinden aldı. Coşkuyla geçen törenin sonunda tüm öğrenciler keplerini havaya fırlattı.

Tören kayıtlarına Anadolu Üniversitesi YouTube ( http://ana.do/2WR ) kanalı üzerinden de erişilebilecek.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024