ESTÜ-ICI Akademi 2021-2022 Dönemi Sona Erdi - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

ESTÜ-ICI Akademi 2021-2022 Dönemi Sona Erdi

ESTÜ-ICI Akademi 2021-2022 Dönemi Sona Erdi
Yayınlama: 11 Haziran 2022 Cumartesi
A+
A-

Modern eğitim altyapısı ve güncel müfredat programıyla çağın gereksinimleri doğrultusunda eğitim faaliyetlerini sürdüren ESTÜ, sertifika programlarıyla da öğrencilerin çoklu beceriler kazanmasını sağlıyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen ESTÜ-ICI Akademi 2021-2022 Dönemi 4 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilen sertifika töreniyle sona erdi.

Çakılarası Matematik Köyü’nde düzenlenen ESTÜ-ICI Akademi 2021-2022 Döneminin son etkinliğine Akademi Programı Moderatörü ve Öğrenci Dekanlığı Kariyer Gelişim Birimi Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Yenilmez,  ICI Teknoloji Kurucu Başkanı Kenan Işık, Akademi Programı Moderatörü Zülal Gündüz, ICI Teknoloji çalışanları ve öğrenciler katıldı.

Sertifika töreni öncesinde Çakılarası Matematik Köyünü gezen öğrenciler, açık havada grup oyunları ile eğlenceli anlar yaşadı.

Grup oyunlarının ardından hak sahibi öğrencilere sertifikaları takdim edildi. Etkinlik, Akademi Programı Moderatörü ve Öğrenci Dekanlığı Kariyer Gelişim Birimi Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Yenilmez'in ICI Teknoloji Kurucu Başkanı Kenan Işık’a teşekkür belgesi sunmasının ardından sona erdi.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024