ERASMUS+ PROJESİNİN BAŞLANGIÇ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

ERASMUS+ PROJESİNİN BAŞLANGIÇ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ERASMUS+ PROJESİNİN BAŞLANGIÇ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Yayınlama: 22 Nisan 2021 Perşembe
A+
A-

ULAŞTIRMA MESLEK YÜKSEKOKULU TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN “EMNİYET KRİTİK DEMİRYOLU İŞLETİM SİSTEMLERİ İÇİN EĞİTİM MODÜLLERİNİN GELİŞTİRİLMESİ” İSİMLİ ERASMUS+ PROJESİNİN BAŞLANGIÇ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Eskişehir Teknik Üniversitesi tarafından koordinatörlüğü yürütülen ‘Development of Education Modules for Safety Critical Railway Operation Systems’ isimli Erasmus + projesinin başlangıç toplantısı, 8 Nisan 2021 Perşembe günü Ulaştırma Meslek Yüksekokulu ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Tuncay Döğeroğlu, Ulaştırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Ö. Mete Koçkar, Ulaştırma Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Dr. Öğretim Üyesi M. Mete Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Salih Serkan Artagan, Arş Gör Dr. Fatih Bozkurt, Öğr. Gör. Zafer Hüseyin Ergan, proje yurt içi ortakları Lider TG adına Şebnem Canik Aykut, TCDD adına Cüneyt Türkkuşu ve Kadir Eryiğit katılırken, yurt dışı ortakları University of Pardubice adına Petr Vnenk, UK Certified Knowledge Association adına Dr. Özgür Çınar, BEST Institut für Berufsbezogene Weiterbildung und Personaltraining GmbH adına Karin Kronika katıldı. Rektör Prof. Dr. Döğeroğlu’nun açılış konuşması ile başlayan toplantı, Ulaştırma MYO Müdürü ve Proje Koordinatörü Prof. Dr. Ö. Mete Koçkar’ın açılış ve proje tanıtım konuşması ile devam etti.

Mesleki ulaştırma okullarının demiryolu bölüm veya programlarında eğitimlerini tamamlayan mezun ve emniyet kritik demiryolu operasyonları için insan kaynağı yetiştirmek amacıyla hayata geçirilmesi planlanan proje kapsamında emniyet kritik demiryolu operasyonlarını yürütecek personelinin eğitimi için temel öğrenme çıktılarını oluşturmak, dersleri, içeriklerini ve kredilerini belirlemek ve demiryolu inşaatı, demiryolu elektrifikasyonu ve sinyalizasyon sistemleri ve demiryolu taşımacılığı yönetimi için uygun destekleyici eğitici yazılımlarını geliştirmek gibi çıktıların sağlanması hedefleniyor.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024