ÖĞRENCİ KULÜPLERİ, ÇEVRİMİÇİ OLARAK TANITILDI - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ, ÇEVRİMİÇİ OLARAK TANITILDI

ÖĞRENCİ KULÜPLERİ, ÇEVRİMİÇİ OLARAK TANITILDI
Yayınlama: 26 Mart 2021 Cuma
A+
A-

Eskişehir Teknik Üniversitesi öğrenci kulüpleri tarafından çevrimiçi tanıtım etkinliği düzenlendi. 23-24 Mart 2021 tarihlerinde “Hangi Kulübe Üye Olsam?” adıyla webinar şeklinde düzenlenen etkinliğe, Öğrenci Kulüpleri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Uysal, Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bekir Tuna Kayaalp ve Üniversitemiz 21 adet öğrenci kulübü katıldı.

Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Gökçen Uysal, Üniversitemiz öğrenci kulüplerinin Pandemiye rağmen çevrimiçi olarak etkinlik düzenlemeye ve faaliyetlerini sürdürmeye devam ettiklerini belirterek söze başladı. Dr. Öğr. Üyesi Uysal, “Üniversitemiz öğrenci kulüpleri, oldukça yararlı faaliyetler sürdürmeye bu dönemde de devam ediyor. Kulüp başkanları ve akademik danışmanları başta olmak üzere bu sürece kulüpler bünyesinde yer alan herkes destek veriyor. Özellikle tanıtım amaçlı bu tür etkinliklerin tüm öğrencilerimize ulaşmak ve onları kazanmak adına çok değerli olduğunu düşünüyorum. Uzaktan da olsa kulüplerimizi ilgili öğrencilerimizle bir araya getirmek istedik” dedi.

İki Gün Boyunca ESTÜ Kulüpleri Tanıtıldı

Koordinatör Dr. Öğr. Üyesi Uysal ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kayaalp moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik kapsamında, kulüp başkanları ve akademik danışmanları tarafından öğrenci kulüplerinin hedef, kapsam ve faaliyetlerine yönelik bilgi paylaşımında bulunuldu. Aynı zamanda kulüplere üye olmak isteyen Üniversitemiz öğrencilerine üye olmak için gerekli koşullar aktarılarak ön görüşmeler gerçekleştirildi.

Tematik ve Sanatsal 21 Kulüp ile ESTÜ’de Öğrenci Olmak Konuşuldu

Genel olarak kulüplere üye olmak ve sosyal yanlarını güçlendirmek isteyen öğrencilere yönelik olarak kulüplerin tanıtımının gerçekleştirildiği etkinlik boyunca, 21 ESTÜ Öğrenci Kulübü detaylı olarak tanıtıldı. Etkinliğe katılan kulüp başkanları ve akademik danışmanları, Üniversitemiz kulüplerinin tematik ve sanatsal ağırlıklı kulüplerden oluşan nitelikli bir kadrodan meydana geldiği yönünde ortak görüş belirttiler. Her biri birbirinden farklı ve yararlı alanlarda faaliyet gösteren Üniversitemiz kulüpleri ise şu şekilde:

Dans Kulübü, Endüstri ve Verimlilik Kulübü, IEEE Eskişehir Teknik Üniversitesi Öğrenci Kolu Kulübü, Kariyer ve Girişimcilik Kulübü, Kimya ve Teknolojileri Kulübü, Ortak Alan Mekân Tasarımı ve Planlama Kulübü, Rekreasyon ve Etkinlik Kulübü, Sanat Aktiviteleri Kulübü, Spor ve Yaşam Kulübü, Yapı Kulübü, Ateş Böceği Kulübü, Avrupa Elektrik Mühendisliği Öğrencileri Kulübü (EESTEC), Çevre ve Sürdürülebilirlik Kulübü, Erasmus Kulübü, Fotoğrafçılık Kulübü, IAESTE Öğrenci Komitesi Kulübü, Motor Sporları Kulübü, Savunma Sanayii ve Teknolojileri Kulübü (SASTEK), Sivil Havacılık Kulübü, Tasarım Kulübü, Veri Bilimi Kulübü.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024