ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL

ON KITA BİR VATAN İLELEBET İSTİKLAL
Yayınlama: 17 Mart 2021 Çarşamba
A+
A-

Diyanet işleri Başkanlığı; geleceğimizin teminatı genç nesillerin İstiklal Marşı'nı daha iyi anlamaları, Milli Şairimizi daha iyi tanımaları, gençlerimiz arasında bir farkındalık oluşturulması ve Başkanlığımız gençlik çalışmalarına ivme kazandırılması amacıyla "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı Lise öğrencileri arasında kompozisyon, Ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenlemiştir.

Odunpazarı Müftülüğü olarak Başkanlığı'mızın düzenlediği "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" isimli resim ve kompozisyon yarışmalarına katılım gösteren öğrencilerimizi okullarında ziyaret ettik..

17 öğrencisinin değerli resimleri ile bu yarışmamıza katılan Sami Sipahi Ortaokulu'nda tüm katılımcılara İlçe Müftümüz Hamdi UZUNHARMAN'ın selamı ile beraber katılım belgelerini ve müftülüğümüzün hediyelerini ulaştırdık..

Müftülüğümüzü temsilen Din Hizmetleri Uzmanı ve ilçe Gençlik Koordinatörümüz Fetullah YAZICI, Müftülüğümüz V.H.K.İ. Mücahit AKKURT ve İlçe Gençlik Sosyal Medya Sorumlumuz Yusuf İslam ÇALIŞKAN'ın gerçekleştirdiği ziyarette samimi ev sahipliği ve ilgilerinden dolayı Sami Sipahi Ortaokulu Müdürü Sayın Hikmet TÜTÜNCÜ'ye, Müdür Yardımcıları Sayın Fatoş Figen KÖROĞLU, Sayın Gökhan ÖZKUĞUM ve Sayın İsmail BAŞ'a teşekkürlerimizi sunarız.. İlçe ve İl birincisi olan Rabia Bahar KOPUK kardeşimize ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ömür boyu başarılar dileriz..

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024