2019 Yılı eTwinning Kalite Etiketleri Ödül Töreni Çevrim İçi Gerçekleştirildi - Eskişehir Haber

Eskişehir Eğitim

2019 Yılı eTwinning Kalite Etiketleri Ödül Töreni Çevrim İçi Gerçekleştirildi

2019 Yılı eTwinning Kalite Etiketleri Ödül Töreni Çevrim İçi Gerçekleştirildi
Yayınlama: 22 Aralık 2020 Salı
A+
A-

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2018-2019 eğitim öğretim yılında yürütülen başarılı projelere ait Milli Eğitim Bakanlığı'nın gönderdiği kalite etiketleri için Pandemi koşulları sebebiyle çevrimiçi ödül töreni gerçekleştirildi.

Törene; İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Ulusal Destek Servisi eTwinning Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Barış Hancı, Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kürşad Önder Ceylan, Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özcan, Seyitgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Nazmi Avcı, etiket alan okulların müdürleri ve ödül alan öğretmenler katıldı.

Törende söz alan Türkiye Koordinatörü Mehmet Fatih Döğer, Eskişehir ilinin eTwinning platformundaki yükselişinden bahsederek ödül alan tüm öğrenci, öğretmen ve müdürleri kutladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, ödül alan projelerdeki öğrencileri, öğretmenleri ve destek olan okul müdürlerini tebrik ederek teşekkürlerini iletti.

eTwinning İl Koordinatörü Gülşah Sarıkaya tarafından moderatörlüğün yapıldığı programın sonunda söz alan öğretmenler ve okul müdürleri günün anlam ve önemine ait duygu ve düşüncelerini ifade ettiler. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürümüz, ödül alan tüm öğretmenleri "Teşekkür Belgesi" ile ödüllendirdi.

Törende 2019 yılına ait 4 özel ödül sertifikası, 2 teşekkür belgesi, 33 eTwinning okulu levhası, 54 okula ait ulusal ve Avrupa kalite levhası ve 176 ulusal ve Avrupa kalite etiketi belgesi sahiplerini buldu.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024