Havaya Ateş Edip Kaçtılar Ama Yakalanmaktan Kurtulamadılar - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Havaya Ateş Edip Kaçtılar Ama Yakalanmaktan Kurtulamadılar

Havaya Ateş Edip Kaçtılar Ama Yakalanmaktan Kurtulamadılar
Yayınlama: 11 Ağustos 2022 Perşembe
A+
A-

06.08.2022 günü gece geç saatlerde Odunpazarı-Akpınar Mahallesinde bulunan Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Lojmanları bölgesinde kimliği belirsiz kişi/kişilerce silahla havaya ateş edildiği ihbarı alınması üzerine harekete geçen Jandarma Asayiş ekiplerince ihbar edilen bölgede yapılan araştırma sonucu ateş eden şahısların bölgeyi terk ettikleri tespit edildi.

Olayın aydınlatılması ve şüphelilerin yakalanması amacıyla JASAT Dedektif Timlerince yapılan teknik ve fiziki takip ve araştırma sonucu şüpheli şahısların kimlikleri tespit edildi.

Şüphelilerden M.T. suçta kullanılan araç ile birlikte yakalandır. Adli makamdan alınan arama kararınca araçta yapılan aramada, olayda kullanıldığı tespit edilen aracın ön yolcu koltuğunun altına gizlenmiş vaziyette  1 adet Browning marka ruhsatsız tabanca ve 65 adet 9 mm çapında dolu fişek ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla meskun mahalde ateş eden ve ruhsatsız silah ile yakalanan şüpheli M.T. hakkında  ‘’ 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet’’ ve ‘’Meskun mahalde ateş etmek’’ suçlarından adli tahkikata başlanılmış olup olayı gerçekleştiren diğer şüpheli T.E.’nin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024