KANUN ORDUSU JANDARMA 183 YAŞINDA - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

KANUN ORDUSU JANDARMA 183 YAŞINDA

KANUN ORDUSU JANDARMA 183 YAŞINDA
Yayınlama: 15 Haziran 2022 Çarşamba
A+
A-

Köklü ve şanlı bir tarihe sahip olan, yüce milletimize ve ülkemize büyük bir sadâkatle, ve onurla hizmet eden Jandarma Teşkilâtının,183’üncü Kuruluş Yıl Dönümü; Eskişehir İl J.K.lığınca Vilayet meydanında Atatürk Anıtına Çelenk konulmasının ardından, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silâh arkadaşları olmak üzere, vatanımız ve milletimiz için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete intihal eden gazilerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ve J.Gn.K. Sayın Orgeneral Arif ÇETİN'in kutlama mesajının okunmasıyla sona ermiştir.

Çelenk koyma törenini müteakip İl J.K. J.Alb. Sayın Ercan ATASOY  ve beraberindeki heyet ile Eskişehir Valisi Sayın Erol AYYILDIZ makamında ziyaret edilerek çiçek takdim edilmiştir.

Eskişehir İl J.K.lığı personelinin katılımı ile Kanlıpınar Şehitliği ziyaret edilerek, Eskişehir Müftülüğünce görevlendirilen İmam Hatip tarafından Kur'anı Kerim  okunarak tüm şehitlerimiz için edilen duanın ardından şehitliklere çiçek bırakılmıştır.

Eskişehir İl J.K.lığı; Millî, kültürel ve ahlâkî değerlere sahip, Cumhuriyetimizin temel niteliklerine bağlı, Vatanını, Milletini ve Bayrağını seven, vazifesini her şeyin üstünde tutan personeliyle, tüm imkân ve kabiliyetiyle birlikte, her an her türlü göreve hazır, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devletimizin ve milletimizin her zaman yanında ve yardımda olmaya, aziz milletimizin teveccühü ve duaları ile kendisine tevdi edilecek görevleri başarma azim ve kararlılığı içerisinde çalışmaya devam edecektir.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024