Trafik Denetimlerine Katılan Ayyıldız’dan Emniyet Kemeri Uyarısı - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Trafik Denetimlerine Katılan Ayyıldız’dan Emniyet Kemeri Uyarısı

Trafik Denetimlerine Katılan Ayyıldız’dan Emniyet Kemeri Uyarısı
Yayınlama: 30 Nisan 2022 Cumartesi
A+
A-

Vali Ayyıldız, Ramazan Bayramı Trafik Tedbirleri Kapsamında Gerçekleştirilen Trafik Denetimine Katıldı

Ramazan Bayramı dolayısıyla; karayollarında güvenlik tedbirlerinin en üst düzeye çıkarılması, trafikte seyir halinde bulunan sürücülerin trafik kurallarına uyması, çocuklarımızda trafik kültürünün ve bilincinin yerleştirilmesi amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından bayram öncesi bir dizi tedbirler alındı.

Bu kapsamda, Eskişehir-Bursa karayolu üzerindeki trafik denetimlerine katılan Vali Erol Ayyıldız, denetim yapan personelle bir süre görüşerek bayramlarını kutladı. Uygulama sırasında durdurulan araçlardaki yolcularla sohbet eden Vali Ayyıldız, emniyet kemeri kullanımının öneminden bahsetti.

İçişleri Bakanlığı tarafından trafikte emniyet kemeri kullanımını yaygınlaştırmak ve araç içerisinde emniyet kemeri kullanmanın önemini vurgulamak amacıyla “Bayramınız Kemerli Olsun” mottosuyla Eskişehir-Bursa karayolu üzerindeki trafik denetimlerine katılan Vali Ayyıldız, trafik ekipleri ile birlikte araçlarda denetim yaptı. Vali Ayyıldız’a denetimlerinde İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdürü Yaman Ağırlar eşlik etti.

Vatandaşların bayramını huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak ve güvenli bir trafik ortamının sağlanması adına gerekli tedbirleri aldıklarını bildiren Vali Ayyıldız, "Bayram tatili süresince gerek emniyet gerekse jandarma güçleri geniş güvenlik tedbirleri aldı. Amacımız, trafik kazalarının azaltılması, insanların trafik kazaları ile hayatlarını kaybetmemesidir. Yola çıkan ve bayramı başka bir yerde geçirecek vatandaşlarımızın güven içinde yolculuk yapmalarını sağlamak için güvenlik güçlerimiz görevlerinin başında.” diye konuştu.

Araç sürücülerine ve diğer yolculara emniyet kemeri takmaları tavsiyesinde bulunan Vali Ayyıldız, uygulama noktasına gelen araç sürücüleriyle sohbet ederek bayramlarını kutladı. Araçlardaki çocuklara hediyeler veren Vali Ayyıldız, emniyet kemeri projesi hakkında bilgiler verdi.


 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024