Hırsızlar Jandarmadan Kaçamadı - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

Hırsızlar Jandarmadan Kaçamadı

Hırsızlar Jandarmadan Kaçamadı
Yayınlama: 10 Mart 2021 Çarşamba
A+
A-

Satılmışoğlu ve Batıkent Mahallelerinde İ.B. isimli şahsa ait işyerinden ve N.S. isimli şahsa ait bağ evinden 06 Mart 2021 tarihinde faili meçhul hırsızlık olayları meydana geldi.
 
Meydana gelen her iki hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik olarak, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Çukurhisar Jandarma Karakol Komutanlığı tarafından yapılan titiz çalışma sonrasında her iki olayında faili olan (2) şüphelinin kimlikleri tespit edildi

Şüphelilerin yakalanması ve çalınan eşyaların bulunması amacıyla adli makamlardan alınan arama kararı ile 08.03.2021 günü şüpheliler U.C.N ve B.G., Tepebaşı-Şirintepe mahallesinde bulunan ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin evlerinde yapılan arama neticesinde; İ.B. isimli şahsa ait işyerinden ve N.S. isimli şahsa ait bağ evinden çalınan eşyalar ve malzemeler ele geçiridi.

Ele geçirilen çalıntı eşyalar, eşya sahiplerince teşhis edilerek, Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile kendilerine teslim edildi.

Gözaltına alınan (2) şüpheli, Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin tamamlanmasını müteakip, iş yerinden ve bağ evinden hırsızlık suçlarından adli makamlara sevk edilmiş ve çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024