4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI! - Eskişehir Haber

Eskişehir Polis

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI!

4 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI!
Yayınlama: 22 Şubat 2021 Pazartesi
A+
A-

Eskişehir'i şok eden olayın sonrasında yapılan tahkikat sonrasında 4 şüpheli tutuklandı.

Eskişehir'in kent merkezinde, en işlek yerlerinden biri olan Hamamyolu'nda bulunan bir apartman dairesinde yaşanan elim olay sonrasında yapılan tahkikatta 13 kişi şüpheli olarak göz altına alınmıştı. Polisin titiz çalışması sonrasında elim olayın faali olarak aileye yakın bir isimin olayı faali olduğu anlaşıldı.

Dün tüm gün boyunca sosyal medya üzerinde paylaşıyan konuyla ilgili olarak tutuklanan Mehmet Şerif Boğa ile ilgili bir çok fotoğralar ve bilgiler paylaşıldı.

Tokkal çifti ve 4 yaşındaki çocukları Ali Doruk'un katil zanlısı olarak adliyeye sevk edilen ve aile ile yakın ilişkisi olan eski ortağı olduğu ifade edilen Mehmet Şerif Boğa, yeğeni Hakkı Boğa, akrabası Fesih Yiğit ve dayısı Zeki Oğuz sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandılar.

Mahkemeye sevk edilen eski ortak Mehmet Şerif Boğa, 'Canavarca hisle birden fazla kişiyi kasten öldürmek' suçundan, yeğeni Hakkı Boğu, akrabası Fesih Yiğit ve dayısı Zeki Oğuz ise irtibatlı olduğundan dolayı tutuklandı. Şüphelilerden Tırhan B. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024