Büyükşehir belediyesinden personele iftar yemeği - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Büyükşehir belediyesinden personele iftar yemeği

Büyükşehir belediyesinden personele iftar yemeği
Yayınlama: 30 Mart 2024 Cumartesi
A+
A-

Büyükşehir belediyesinden personele iftar yemeği düzenlendi. Konuyla ilgili medya grubumuza ulaşan belediye çalışanı 11 yıldır belediyede çalıştığını ilk kez iftara davet edildiğini ifade ederek "Bi sıkıntı var yoksa bunlar olası şeyler değil" dedi.

Medya grubumuza ulaşan mesaj: 

"11 yıldır büyukşehir belediyesinde çalışıyorum ilk defa yılmaz hocam işçisini iftar yemeğine davet ediyor hemde anemon otelde ya yılmaz hocam rüyasında ölmüşlerdir gördü yada gerçekten Bi sıkıntı var yoksa bunlar olası şeyler değil"

CHP Büyükşehir Adayı Ayşe Ünlüce de katıldı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde bir araya geldi. Büyükerşen, “25 yılda birlikte imza attığımız örnek çalışmalardan dolayı hepinize minnettarım. Alınlarınızdan öpüyorum, hoşça kalın.” dedi.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel iftar davetleri personel buluşması ile devam etti. Düzenlenen iftar davetine Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, CHP Milletvekili Utku Çakırözer, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir, bürokratlar ve belediye personeli katıldı.

Büyükerşen, “Şehrimizin güzelliğine güzellik katan, birlikte yol yürüdüğüm çalışma arkadaşlarım ile bu güzel iftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. 25 yıldır yarattığımız bu güzel kenti koruyacağınızı, üzerine koyarak devam edeceğinizi biliyor ve tüm yol arkadaşlarıma güveniyorum. Hepinize minnettarım. Kalbimin en derinlerinden şükranlarımı sunuyorum. Bundan sonrası için ise bayrağı devralacak Ayşe Ünlüce benden sonra da kendi şehriyle gurur duyan çocuklar yetişmesini sağlayacak, Türkiye’ye örnek olacaktır. Sözlerimin sonunda hepinizin alınlarından öpüyorum. Ailelerinizle sağlıklı, huzurlu, mutlu ömürler diliyorum. Hoşça kalın.” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce de Eskişehir için omuz omuza çalışmaya devam edeceklerini ifade ederek başta Başkan Büyükerşen olmak üzere Eskişehir’in güzelleşmesinde emeği olan herkese teşekkür etti. Ünlüce, “Hocamız 25 yılda muhteşem bir eser ortaya çıkardı. Her zaman gurur duyduğumuz, ne mutlu Eskişehirliyim dediğimiz şehrimizi bana emanet etmek istemesi, benim için büyük onur ve gururdur. Emekçiler olarak 540 mahallemize, ilçelerimize durmadan hizmet götürdünüz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki 5 yılda da sizlerle birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. İyi ki varsınız.” diye konuştu.

 




Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024