Özkan Alp’in reklamına çirkin saldırı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Özkan Alp’in reklamına çirkin saldırı

Özkan Alp’in reklamına çirkin saldırı
Yayınlama: 21 Mart 2024 Perşembe
A+
A-

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala Eskişehir'de seçim yarışı da hızlandı. Ancak Eskişehir'de bundan önceki seçimlerde görmeye alışkın olmadığımız görüntüler de yaşanmaya devam ediyor.

İlk olarak İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Melih Aydın'ın reklamları sözleşmesi devam etmesine rağmen Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ekiplerince indirilmişti. Bundan sonra benzer işlem Cumhur İttifakı Adayı Nebi Hatipoğlu'nun ilanlarının da başına geldi.

Bundan sonra ise kimliği belirsiz kişilerce reklam afişlerine yapılan saldırılar gündeme geldi. Melih Aydın'ın, Özkan Alp'in ilanlarının yırtıldığı haberleri kamuoyuna yansıdı. Daha sonra Tepebaşı bölgesinde ilanların yırıldığı haberleri eklendi bu haberlere. Ardından Cumhur İttifakı Tepebaşı Adayı Hamid Yüzügüllü'nün reklam araçlarının önüne CHP Tepebaşı Adayaı Ahmet ATaç'ın araçlarının çekilerek görüntülenmesi engellenmeye çalışıldı.

Yine Tepebaşı bölgesinde kimliği belirsiz kişilerce Cumhur Adaylarının ilanlarının söküldüğü görüntüler sosyal medyada yer aldı.

En son yaşanan saldırı ise PES ARTIK dedirten türden. Kent Orman karşısında bulunan Gültepe Mahallesi'ndeki Cumhur İttifakı Odunpazarı Adayı Özkan Alp'in görsellerinin bulunduğu dorse üzerindeki ilan yırtılmak yetmemiş olmalı ki yakılarak zarar verildi.

Eskişehir'e yakışmayan bu görüntüler vatandaşların tepkisini çekiyor..



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024