Nebi Hatipoğlu TOKİ ödemelerinde müjdeyi verdi - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Nebi Hatipoğlu TOKİ ödemelerinde müjdeyi verdi

Nebi Hatipoğlu TOKİ ödemelerinde müjdeyi verdi
Yayınlama: 13 Mart 2024 Çarşamba
A+
A-

Hatipoğlu:”Başta KDV beklentileri olmak üzere vatandaşların tüm istekleri karşılandı”

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, uzun zamandır vatandaşların gündeminde olan TOKİ ödemelerine, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte noktayı koyarak, müjdeyi verdi.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bir dizi ziyaret için Eskişehir’e geldi. Ziyaretlerini AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu ile birlikte gerçekleştiren Bakan Özhaseki, uzun zamandır vatandaşların gündeminde olan TOKİ ödemeleri konusunda fikir alışverişi yapmak için kendilerini ziyaret eden vatandaşlarla bir araya geldi.  Bakan Özhaseki ve Nebi Hatipoğlu, TOKİ bölgesindeki vatandaşların istek ve görüşlerini dinlerken, kendilerine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile gerekli istişarelerin yapıldığını belirten Nebi Hatipoğlu, sosyal medya hesaplarından yaptığı bir paylaşımla müjdeyi verdi. Yaptığı paylaşımda 1 Nisan’ı işaret ederek, Eskişehir’de çözüm odaklı bir yönetim olacağını ifade eden Hatipoğlu, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

“Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile TOKİ'den istekleri olan vatandaşlarımızı bir araya getirdik. Başta KDV beklentileri olmak üzere tüm istekleri karşılandı. 1 Nisan sonrası inşallah Eskişehir'de bahane üreten değil, tüm problemleri çözen bir yönetim hakim olacak.”

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024