Duyarlı vatandaşın sayesinde yapılan merkez açıldı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Duyarlı vatandaşın sayesinde yapılan merkez açıldı

Duyarlı vatandaşın sayesinde yapılan merkez açıldı
Yayınlama: 29 Şubat 2024 Perşembe
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi, duyarlı vatandaşların desteklerini Eskişehir’e kazanım olarak sunmaya devam ediyor. Bu kapsamda Uçkan ailesinin destekleriyle yapımı tamamlanan Hüsniye-Recep Uçkan Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi’nin açılışı gerçekleştirildi. Ayrıca Fevzi Çakmak Belde Evi ve Deneyimli Kafe’nin temel atma töreni gerçekleştirildi. Merkez açılışında konuşan Başkan Ataç, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz, yarınımız, her şeyimiz” dedi.

Tepebaşı bölgesinde 20 yıllık yönetim sürecinde bekleyen ve her seçim vaatler arasında yer alan, diğer zamanlar müjde olarak duyurulan BAKSAN konusunda da bir duyarlı vatandaş mı devreye girmeli ki yılların müjdelere dönüşen sözü hayat bulsun..

Uçkan ailesinin destekleriyle yapımı tamamlanan ve 2023-2024 eğitim öğretim yılında faaliyete geçen Hüsniye Recep Uçkan Erken Çocukluk Eğitimi Merkezi’nin açılışı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Merkezin açılışına Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet İlker, merkezin yapımında desteklerini esirgemeyen Özcan Uçkan, Erkan Uçkan, Tepebaşı Belediyesi meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Fevzi Çakmak yeniden imar müjdesi verildi

Yıllardır imar konusunda bekleyen Fevzi Çakmak sakinlerine ise imar sözü tekrarlandı. Başkan Ataç, “Fevzi Çakmak Mahallemizin imar sorununu da halletmek üzereyiz. Şimdi Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ayşe Hanım'la ilk konuştuğum şey bu imar durumlarıydı. Ayşe başkanla imar konusunda çalışacağız, inşallah çözeceğiz” ifadelerini kullandı.



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024