Gökmeydan Camii’nde Ailece Camideyiz Programı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Gökmeydan Camii’nde Ailece Camideyiz Programı

Gökmeydan Camii’nde Ailece Camideyiz Programı
Yayınlama: 24 Şubat 2024 Cumartesi
A+
A-

Eskişehir Odunpazarı ilçe Müftülüğüne Bağlı Gökmeydan Camii'nde, Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan "Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz" projesi kapsamında akşam yatsı namazı arası program düzenlendi.

Programda, Yasin-i Şerif okunarak, tevbe ve istiğfar edildi. Okunan Kur'an-ı Kerim ve hatimlerin duası ise İl Müftüsü Bekir Gerek tarafından yapıldı. Program, yatsı namazının cemaatle kılınmasıyla sona erdi.

Programın ardından konuşan İl Müftüsü Bekir Gerek, "Biz Bir Aileyiz Cuma Gecesi Ailece Camideyiz" projesinin amacının, cuma gecelerini değerlendirmek ve milli-manevi değerlerimizin yaşatılmasında aileleri seferber etmek olduğunu söyledi.

Gerek, "Bu projeyle, ailelerimizi camilerimize davet ediyoruz. Camilerimiz, ailelerimizin buluşma noktası olsun istiyoruz. Camilerimizde, hem ibadet ediyoruz, hem de sohbet ediyoruz. Hem Kur'an-ı Kerim okuyoruz, hem istiğfar ediyoruz ,hem de dua ediyoruz. Böylece, ailelerimizle birlikte camilerimizi canlandırıyoruz." dedi.

Gerek, bu programların bütün camilerde uygulandığını belirterek, programa katılan cemaate ve programı düzenleyen görevlilere teşekkür etti.

 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024