Bu da algı çıktı: En ucuz çay veriyoruz diyorlar ama açık bulabilene - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Bu da algı çıktı: En ucuz çay veriyoruz diyorlar ama açık bulabilene

Bu da algı çıktı: En ucuz çay veriyoruz diyorlar ama açık bulabilene
Yayınlama: 16 Şubat 2024 Cuma
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediye başkanı sıfatı ile yürüttüğü seçim çalışmaları sırasında Hamamyolunda en ucuz çayı sattıklarını dile getiriyor. 

Gazeteci Salih Güven, yaptığı paylaşımda "Çay 3 lira Ama Çay Ocağı Kapalı" diyerek görüntüleri paylaşarak Başkan Kazım Kurt'un algısına gönderme yaptı. 

Geçtiğimiz dönemde Hamamyolu ve Yediler Parkında yapılan çalışmalar sonrasında hayata geçirilen proje içinde yer alan belediyeye ait çay bahçesi geçtiğimiz dönemde de farklı bir çok iddia ile gündeme gelmişti. Sık sık tartışma konusu olan çay ocağı bu kez de seçim çalışmaları sırasında "En Ucuz Çay" olarak nitelendirilince tekrar gündeme geldi. 

O dönem için belediyeye 20 milyon liraya mal olan, yeşil Yediler Parkını bitirdiği, kesilen ve kurutulan ağaçlar ile gündeme gelen proje belirtilen sürede yapılamadığı için bölgedeki bir çok esnaf sıkıntıya girmiş hatta bazı yılların esnafları kepenk kapatmak zorunda kalmışlardı.

Bölgede bir çok esnafı da etkileyen bu çay satışı belediye esnaf rekabetini ortaya çıkarırken. Büyükşehir belediyesinin 25 yılda yaptığı 2 park içinde bulunan işletmelerin ise özel firmalarca çalıştırılması ve alternatif yer olmadığı için yüksek fiyatlarla satış yaptıkları için de eleştirilmişti. 



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024