Otogar Çalışanları Üşüyoruz Dedi, EBB 24 Saat Isıtıyoruz dedi

Anasayfa / Güncel
Otogar Çalışanları Üşüyoruz Dedi, EBB 24 Saat Isıtıyoruz dedi

Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde seyahat firmalarının yazıhane çalışanları, otogarın yeterince ısıtılamadığını söyleyerek eyleme yaptı. Eylem ulusal ve yerel basında yer bulunca Eskişehir Büyükşehir Belediyesi açıklama yaparak Otogarın 24 saat ısıtıldığını açıkladı. 

Esnaf ise otogarın yeterince ısıtılmadığını ifade ederek Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin durumu çözmesini istedi. 

Eskişehir Terminali’nde ’Sibirya’ soğuğu, çalışanlar mont, bere, atkı ve eldiven takıyor

Habere konu olan eylemde otogar çalışanları soğuktan dert yanarak ısınamadıklarını ısınmak için kendilerinin elektrikli ısıtıcılar kullandığını ifade ettiler. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ise konuyla ilgili açıklama yaptı.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bazı gazetelerde yer alan “Otogar Esnafı Isınamıyor” başlıklı iddialarla ilgili bir bilgilendirme yaptı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “8 Ocak 2023 Pazar günü Şehirlerarası Otobüs Terminali içerisindeki bazı esnafımızın açıklamaları doğrultusunda ‘Otogar Esnafı Isınamıyor’ başlığıyla bugün bazı gazetelerde yer alan iddia ile ilgili vatandaşlarımızı bilgilendirmek istiyoruz.

Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali ısıtma sistemine bağlı doğal gaz kazanları 24 saat kesintisiz olarak 60-65 derecede çalışarak ısıtma sağlamaktadır. 24 saat esasına göre çalışan personelimizce rutin kontroller yapılarak ortam sıcaklığı 20 derece civarında tutulmaya çalışılmaktadır. Özellikle hava sıcaklığının 0 derecenin altına düştüğü zamanlarda ve hafta sonu yoğunluğu ile asker uğurlama dönemlerinde terminalde yolcu sirkülasyonu arttığından otomatik giriş çıkış kapılarının fazlaca kullanılmasına bağlı olarak diğer günlere nazaran ortam sıcaklığında düşüşler yaşanabilmektedir. Bu tür durumlarda görevli personelimizce ısı ayarı yükseltilerek ortam sıcaklığı arttırılmaktadır. Esnafımızdan konuyla ilgili Otogar Şube Müdürlüğümüze hiçbir şikâyet ulaşmamış olup, talep ve önerileri mutlak suretle dikkate alınacaktır.

1.006 okunma

Yorum Yap

26 Ocak 2023 Perşembe

ÇOCUK ÜNİVERSİTESİ -2

16 Ocak 2023 Pazartesi

BİR SERZENİŞ!

9 Ocak 2023 Pazartesi

VATANI SEVMEK

12 Aralık 2022 Pazartesi

AMA’SIZ ANCAK’SIZ

29 Kasım 2022 Salı

40 YALAN!

28 Kasım 2022 Pazartesi

BU ÜLKENİN OKUMUŞU

13 Haziran 2022 Pazartesi

BİZLER İSTİKBÂLDEN ÜMÎD VARIZ

1 Haziran 2022 Çarşamba

Diyet muayenesi nedir?

31 Mayıs 2022 Salı

Yoga Bahane, Algı Şahane

online ziyaretçi: 561
 
yukarı