Sağlıkçılar EBB’ye İsyan Etmişti.. Cumhurbaşkanı SESİ DUYDU - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Sağlıkçılar EBB’ye İsyan Etmişti.. Cumhurbaşkanı SESİ DUYDU

Sağlıkçılar EBB’ye İsyan Etmişti.. Cumhurbaşkanı SESİ DUYDU
Yayınlama: 29 Ekim 2021 Cuma
A+
A-

Pandemi sürecinde Cumhurbaşkanlığı genelgesi sonrasında Türkiye genelinde Sağlık çalışanlarının toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanmaları 30 Haziran tarihinden sonra normalleşme süreciyle sona ermiş, Türkiye'de bir çok ilde belediyeler belediye meclislerinde karar alarak bu uygulamayı devam ettirmişlerdi. Ancak Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde bu uygulamayı devam ettirmemiş ve Sağlık Çalışanları Büyükşehir belediyesinin önünde eylem yaparak tepki göstermişlerdi.

28 Ekim 2021 tarihi itibari ile Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile toplu ulaşım sağlık çalışanları için tekrar ücretsiz olarak uygulanmaya başladı.

ALKIŞLAR BİTTİ ZULÜM BAŞLADI!

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinden bahsedilmemesi ise bazı vatandaşların tepkisini çekti.



Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Tarafından yapılan açıklama

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÜCRETSİZ ULAŞIM TEKRAR BAŞLADI 

Korona virüsle mücadelede en önemli kahramanları sağlık çalışanları için ücretsiz toplu taşıma ulaşımı tekrar başlıyor.

30 Haziran’da durdurulan sağlık çalışanlarının ücretsiz toplu taşıma uygulaması, “Sizlere minnettarız, ortak mücadelemizde daima yanınızdayız!” mesajı ile tekrar başladı. Sağlık çalışanlarının kurum kimliklerini göstererek tramvay ve otobüslerden ücretsiz faydalanabileceğini belirten Eskişehir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri,  kamu ve özel sağlık kuruluşlarında görevli olan tüm sağlık çalışanlarının ücretsiz ulaşım uygulamasından 28 Ekim tarihinden itibaren yararlanabileceklerini ifade ettiler.

 

'

Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024