Bitmeyen TADİLAT! Mamuca Piknik Alanı Neden Açılmıyor? - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Bitmeyen TADİLAT! Mamuca Piknik Alanı Neden Açılmıyor?

Bitmeyen TADİLAT! Mamuca Piknik Alanı Neden Açılmıyor?
Yayınlama: 13 Temmuz 2021 Salı
A+
A-

Geçtiğimiz yıl Normalleşme sürecinin başladğı günlerde çalışma başlatılan Mamuca Göleti yanındaki piknik alanındaki çalışmaların hala bitmemiş olması, Eskişehir'de bütün işler neden böyle yıllarca sürüyor sorusunu tekrar akıllara getirdi.

Seçimlerden önce başlatılıp seçimler öncesi faaliyete geçeceği söylenen yeni tramvay hatları, genişletilmesi 20 yıl kadar öncelerde planlarda yer alan caddelerde başlayan ve 3. yılına girmesine rağmen bitmeyen bulvarlar, yıllardır defalarca açılmadan tadilatlar yapılan Konukevi inşaatı. Bir çok proje geçen sürelerde tamamlanarak hizmete alınmıyor.

Mamuca göletinde geçtiğimiz yıl ilk kez normalleşme sürecinde piknik yapmak isteyen vatandaşlar gittiklerinde çalışma yapıldığı görüp geri dönmek zorunda kalmışlardı. Bugün tekrar yeniden normalleşmeye başladığımız ve insanların evlerde geçirdikleri haftasonlarının acısını çıkarmak için kendileri dışarayı attıkları bugünlerde piknik alanı hala kullanılamıyor.

Sosyal medya da yer alan tepkiler "Eskişehir Büyükşehir Vatandaşı Kandırmaya Hiç Utanmıyor mu Acaba ?"  diye başlıyor ve Sarısungur Göletinin Yanındaki Mamuca Piknik Alanı Geçen Yıldan Bu Yana Neden Kapalı Nedir Bu Çalışma Kandırmacası olarak nitelendiriler "Zaten Çalışan Malışanda Yokmuş" iddiası ile tabelalarda çalışıyor yazı olmasına karşın çalışanları bulunmadığı ifade ediliyor.

Eskişehir'de Vatandaşın Gittiği 4 Tane Piknik Alanı Var Dördü de Orman İşletme Müdürlüğüne Ait Peki Üç Tane Koca Koca Belediye Var Bunlar Ne İşe Yararlar Acaba ?

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024