Asfalt yamaları hiç güzel yapılmıyor - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Asfalt yamaları hiç güzel yapılmıyor

Asfalt yamaları hiç güzel yapılmıyor
Yayınlama: 8 Temmuz 2021 Perşembe
A+
A-

Üst yapı sorunları konusunda yıllardır ciddi çözümler üretilmezken yapılan onarım çalışmaları ise yetersiz kalıyor. Hatta bazı çalışmalar sonrası keşke yapmasalardı yorumlarına bile neden olacak kadar kötü olabiliyor.

İstikbal gazetesi okur köşesine ulaşan bir vatandaş da bu duruma dikkat çekerek çalışmaların gelişi güzel yapıldığına dikkat çekti.

Okurumuz, belediyelerin asfalt yama konusunda çok da başarılı olmadığını söyledi.

Yama yapılan yerleri özellikle baktığını söyleyen okurumuz, yamalı olan yerlerin ya asfaltın üzerinde ya da asfalt hizasının altında kaldığını ifade etti.

Bunun çeşitli sıkıntılar yarattığını ifade eden okurumuz, araçların bu şekilde yapılan yamalı yerlerden geçerken tümse çıkmış gibi ya da çukura düşmüş gibi hissettiğini ve sarsılığını söyledi.

Aslında güzel bir şekilde yapılan yamaların asfaltla aynı hizada olması gerektiğini belirten okurumuz, bunun içinde özenli bir çalışma gerektiğini sözlerine ekledi.

Yama yapılan yerlerde bu özeni göremediğini de sözlerine ekleyen okurumuz, hiç olmazsa bundan sonra yapılacak olan asfalt yamalarının özenli bir şekilde yapılması ve asfaltla aynı hizada olmasının sağlanması gerektiğini ifade etti.
Okulumuzun asfalt yamalarının belediye ekipleri tarafından özenli bir şekilde yapılmasına yönelik köşemize aktardıklarını biz de aynı şekilde yayınlıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.
,

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024