Başkan Kazım Kurt da bu sokakları görecek mi! - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Başkan Kazım Kurt da bu sokakları görecek mi!

Başkan Kazım Kurt da bu sokakları görecek mi!
Yayınlama: 8 Temmuz 2021 Perşembe
A+
A-

Odunpazarı'nda vatandaşlar sosyal medyadan fotoğraflarla isyan ediyor... Kazım Kurt da bu sokakların halini görecek mi?

Eskişehir üst yapı sorunları konusunda yaşanan sorunların ardı arkası gelmeyecek gibi görünüyor. Kentte ana bulvarlardan kenar mahallelere kadar neredeyse her sokakta üst yapı sorunları devam ediyor. Sorunlarla ilgili tepkiler ise sosyal medyada dile getiriliyor.

Eskişehir'de Odunpazarı'nda, Odunpazarı Belediyesi'ne yönelik şikayetlere her geçen gün yenileri ekleniyor... 

Son olarak vatandaşlar Yenidoğan Mahallesi'ndeki sokakların halini gösteren fotoğraflarını sosyal medyada paylaşarak Belediye Başkanı Kazım Kurt'a tepki göstermeye başladı. 

Vatandaşlar, Yenidoğan Mahallesi'nde Mehmet Ali Yasin İlkokulu girişinin de olduğu sokak ve çevresindeki Oklubel Sokak, Fatih Bey Sokak, Kınalızade Sokak, Hatıra Sokak, Baharyeli Sokak gibi sokaklarda yapılan altyapı çalışmaları sonrasında aylardır asfalt çalışması yapılmadığını, sokakların çukurlar ve toz çamur içinde olduğunu belirtiyor. 

Söz konusu sokakların halini sosyal medyada fotoğraflarla paylaşan vatandaşlar, Odunpazarı Belediyesi'nin Halk Masası birimini arasalar da çözüm bulamadıklarını ifade ediyor. 

Vatandaşlar, sokakların bu hali nedeniyle, çok sayıda aracın zarar gördüğünü, bebek arabası, pazar arabası taşıyan vatandaşların arabalarının da mahvolduğunu belirterek yetkililere tepki gösterdi. 

Odunpazarı Belediyesi'nin bu sokaklarla ilgili ne yapacağı, ne zaman düzelteceği merak ediliyor... 

medyamidas.com

'

Gönderen: esgundem



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024