EMKO’ya da BAKSAN: Çamura battı - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

EMKO’ya da BAKSAN: Çamura battı

EMKO’ya da BAKSAN: Çamura battı
Yayınlama: 21 Nisan 2021 Çarşamba
A+
A-

Eskişehir'in kronik sorunları konusunda vatandaş şikayetçi, tepkiler sık sık gündeme gelsede ne yazık ki yetkili mercilerden bu konular için çözüm üretmek gibi bir girişim onca geçen yıla rağmen hala yok. Kent içinde ve kentin uzak noktalarında ortak sorunların başında gelen alt yapı ve üst yapı sorunları geçen zaman içinde azalacağına artmaya devam ediyor. Bu vurdum duzmazlıktan ise mahaleleler gibi sanayi ve ticaret merkezleri de payına düşeni alıyor. BAKSAN'da yıllardır devam eden sorunlar, Teksan, Emko, Tornacılar Sitesi gibi kentin diğer sanayi alanlarında da devam ediyor.

Adeta yağan yağmurla makyajı akan şehrin görüntüsü tepkilere neden olsa da bu konuda çözüm üretmesi gerekenler görmezden gelmeye devam ediyorlar.

İstikbal Gazetesinde yer alan haber EMKO Çamura Battı başlığı ile bu hizmetlerden bölgenin nasıl mahrum bırakıldığını hatırlatıyor.

Eskişehir Mobilyacılar Kooperatifi (EMKO) her yağışın ardından aynı manzaraya bürünüyor.

Eskişehir-Ankara karayolu üzerinde bulunan mobilyacılar sitesinde yağışlardan sonra oluşan su birikintileri ile çamur beraberinde haklı tepkileri de getiriyor. Yazın sıcak günlerinde tozdan geçilmeyen yağışlı günlerde de çamur derdiyle uğraştıklarını belirten bölge esnafı, sorumlu belediye ye çağrıda bulunarak sokaklarının biran önce asfaltlanmasını istediler. Mobilyacılar sitesi esnafı, bağlın oldukları kooperatif yönetimine de yaşadıkları çamur ve toz sorununu bildirdiklerini de hatırlatan esnaf, çamur ve oluşan çukurlar yüzünden işyerlerine giremediklerini de sözlerine eklediler.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024