Farelerle İlgili Soruya Kazım Kurt’tan Cevap: BAKACAĞIZ - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

Farelerle İlgili Soruya Kazım Kurt’tan Cevap: BAKACAĞIZ

Farelerle İlgili Soruya Kazım Kurt’tan Cevap: BAKACAĞIZ
Yayınlama: 3 Nisan 2021 Cumartesi
A+
A-

Haamyolundaki dönüşüm projesinden kullanılan düzenlemede yerden yüksek olarak inşaa edilen zeminlerin altındaki boş alanların bakım ve temizlik gibi konularda sıkıntıya neden olabileceği iddia edilmişti. Kısa zaman sonra bazı vatandaşların kameralarna yansıyan görüntülerde alanda fare sorunu olduğu görüldü.

Sosyal meyda da yer alan görüntüler sosyal medya üzerinde konuşulsada internet üzerinde konuşlmaktan öteye geçmeyen durum nihayet Ak Partili Hasan Burgaz'ın paylaştığı fotoğrafla belediye meclisine de taşındı.

Odunpazarı'nda Hamamyolu'nda yaşanan fare istilası ve kanalizasyondan koku sorunu Odunpazarı Belediye Meclisi'nin son toplantısında da gündeme geldi. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Hamamyolu projesi sonrasında daha önce bölgede çok sayıda fare görüntüsü gündeme gelmiş, geçtiğimiz günlerde de Hamamyolu'ndaki farelerin görüntüleri sosyal medyada paylaşılmıştı. 

Murat Özcan, Kurt'a fareleri sordu 

AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan, Odunpazarı Belediye Meclisi'nde bu sorunu gündeme taşıyarak Kazım Kurt'a bu konuda ne yaptıklarını sordu. Murat Özcan, "Hamamyolu'ndaki kanalizasyon sorununu daha önce de gündeme getirmiştik. Şimdi fareler de bastı. Sosyal medyada fotoğraflar paylaşıldı. Bu sorunla ilgili ne yapacaksınız, bir çalışmanız var mı?" dedi.

Kazım Kurt: Bakacağız... 
Kazım Kurt, bu konuda, "Hamamyolu'ndaki farelere gelirsek... ESKİ ile bu konuda görüşmelerimiz var. Bakacağız" demekle yetindi. 

 

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024