BAŞKAN YÜZÜGÜLLÜ ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR - Eskişehir Haber

Eskişehir Güncel

BAŞKAN YÜZÜGÜLLÜ ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

BAŞKAN YÜZÜGÜLLÜ ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR
Yayınlama: 23 Mart 2021 Salı
A+
A-

Sivrihisar Belediyesi çevre düzenleme ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Hamid Yüzügüllü çalışmaları yakından takip ediyor.

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ilçeye kazandırdığı tüm yeniliklerle birlikte turizmin başkenti Sivrihisar yapmak adına çalışmalarına devam ederken, diğer yandan ilçenin çehresini de değiştirmeye devam ediyor. Üst yapı çalışmalarının devam ettiği Sivrihisar’da, Atatürk Bulvarı üzerinde kaldırım ve bisiklet yolu çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Başkan Hamid Yüzügüllü’de her gün yapılan çalışmaları yakından takip ederek bilgiler alıyor. Sivrihisar’a en iyi hizmeti vermek adına çalışmalarını sürdüren Sivrihisar Belediyesi ekipleri hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

ALT YAPI ÇALIŞMALARININ SONA ERDİĞİ CADDELERDE KIŞ HAZIRLIKLARI

Sivrihisar Belediyesi alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda freze ve beton malzeme serme işleri gerçekleştirerek kış öncesi vatandaşların mağdur olmaması için çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda alt yapı çalışmaları (doğalgaz, kanalizasyon, telekom, elektrik ) nedeniyle kazılan Eskişehir Caddesi, Unkapanı Caddesi, Güvenlik Caddesi, Millet Caddesi, Gençlik Caddesi, Dr. N.Tuncer  Sokak, Nasreddin Hoca Sokak, Sinan Paşa Sokak ve Şadırvan Meydanı’nda freze ve beton malzeme dökümleri gerçekleştirilerek kış öncesi hazırlıklar yapılıyor.

'

Gönderen: haberler



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024