Ataç, Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini unutturmaya mı çalışıyor? - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

Ataç, Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini unutturmaya mı çalışıyor?

Ataç, Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini unutturmaya mı çalışıyor?
Yayınlama: 15 Kasım 2023 Çarşamba
A+
A-

Seçim yenilgisinden sonra CHP'de esen değişim rüzgarına karşı direnen isimler arasında yer alan Ahmet Ataç, CHP'nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yana tavır almış ve değişime karşı çıkımıştı. Ancak Kılıçdaroğlu'nu destekleyen Ahmet Ataç ve Yılmaz Büyükerşen Özgür Özel'in genel başkan olduktan sonra tavırlarını değiştirdiler.

Medyada çıkan bazı haberlere göre Kılıçdaroğlu'nu destekleyen bazı başkanların Özgür Özel tarafından önümüzdeki seçimde aday yapılmayacağı haberlerinden sonra, Özel'li desteklemeyen başkanlarda bir telaş aldı. 

Ahmet Ataç Ankara turlarını sıklaştırdı. Daha önceden Anırkabir ziyareti maskesiyle vatandaşları CHP grup toplantılarına taşıyan Ahmet Ataş seviye atlayarak CHP grup toplantısına öğrencileri de götürmeye başladı. Devlet okullarına giremiyoruz diye sürekli basında şikayet eden CHP'li başkanların okullara girince de küçük çocukları siyasetlerine alet etmesi tepkilere neden oldu.

Bu gezilerin bütçesi Tepebaşı Belediyesi tarafından mı ödeniyor?

80 yaşına merdiven dayayan Ahmet Ataç'ın öğrencileri CHP'ye götürmek için nasıl izin aldığı, bu gezilerin bütçelerinin nereden karşılandığı ise merak konusu oldu. Belediye çalışanlarının maaşlarını belediye arazilerini satarak ödeyebildiği iddia edilen Tepebaşı Belediyesinin kasasından mı karşılanıyor bu gezilerin parası sosyal medyada merak edilen sorulardan birisi.

Belediyenin sosyal medya hesaına göre gezi için, "Belde Evi kursiyerlerimiz ve çocuklarımızla Ulu Önderimiz Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir'i ziyaret ettik. O'nun açtığı yolda, gösterdiğe hedeflere yürümeye devam edeceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Milli eğitim bu konuda soruşturma açacak mı?

Öğrencilerin siyasi bir partiye götürülmesine ise Milli Eğitim ve diğer mülkü amirlerden bir tepki gelip gelmeyeceği ise bilinmiyor!..



Gönderen: journal



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024