Üye girişi  
Eskişehir
www.eskisehir.net.tr

 
 
Anasayfa
İletişim 
Apart ve Yurtlar
Arkadaş
Chat / Sohbet YENİ
Emlak Merkezi
Etkinlik Gündemi (konser, parti, sergi,...)
Fıkra
FİRMA REHBERİ
Forum
Foto Galeri
Gazete ve Haber Linkleri
Gruplar
Haber
Otomobil - Otocenter
Oyun oyna YENİ
RADYO - TV İZLE YENİ
Seri İlanlar
Sinema
Şiir
Tiyatro & Senfoni
 
 Sitede Ara  
Hangi film hangi sinemada?

Bekleme Odası

Puan: 5,48
Oy ver:  
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  Bekleme Odası
 
Tür : Dram
 
Yönetmen :
Zeki Demirkubuz
 
Oyuncular :
Zeki Demirkubuz,
Nilüfer Açıkalın,
Serdar Orçin,
Nurhayat Kavrak,
Ufuk Bayraktar
 
Yapım : 2003, Türkiye , 92 dk.
 

Ahmet, Dostoyevski’nin Suç ve Ceza romanını filme çekmek istemektedir. İdealist görüntüsünün ardında, kendisinin inançsız biri olduğunu düşünmektedir. Hem çekeceği filme, hem sevgilisi Serap ve yaşadığı hayata karşı nedensiz bir kayıtsızlık içindedir. Kadın, adamın hayatında başka biri olup olmadığını sorunca, adam yalan söyler ve doğrular. Bunun üzerine Serap evi terk eder.
Bütün bunlar olurken asistanı Elif bir taraftan filmin hazırlık çalışmalarını sürdürmekte ve romanın kahramanı Roskolnikof’u oynayacak kişiyi aramaktadır. Fakat Ahmet, Elif’in deneme çekimlerine katılanların hiçbirini beğenmez. Bu arada, evine hırsızlık için giren adamı oynatmaya karar verir. Ancak hırsızı nasıl bulacağını bilmemektedir.

Sinemamızın usta yönetmenlerinden Zeki Demirkubuz’un imzasını taşıyan filmin bir özelliği de, yönetmenin bizzat kamera önüne geçmiş olması.


Gösterimdekiler
Doru Macera Adası


   Bu Filme Yorum Yaz   
Gönderen:
Yorumunuz:
 
 
 
  • Eskişehir Telefon Rehberi
  • Estram
  • Nöbetçi Eczaneler
  • Tiyatro Etkinlik
  • Ulaşım
  • Üniversiteler






  • Sinema
    Sinema Salonları
    Gösterimdeki Filmler
    Film Arşivi
     
    online ziyaretçi: 37435
    online üye: 0
     
      eskişehir


    eskisehir@eskisehirreklam.com