Yeryüzünün Modern Tanrıları ve Yaptıkları Kirli Oyunlar - Eskişehir Haber

Yeryüzünün Modern Tanrıları ve Yaptıkları Kirli Oyunlar

Yeryüzünün Modern Tanrıları ve Yaptıkları Kirli Oyunlar
Yayınlama: 22 Nisan 2015 Çarşamba - 7.103
A+
A-

Yeryüzünün modern tanrıları ve yaptıkları kirli oyunlar…

Yeryüzünün en eski tanrılardan biri olan Amon eski mısırın tanrılarındandır. Ammit (Amemet yani mısırın mitolojisinde ölülerin kalbiyle beslenendir.) İsis Tanrısı büyük bir büyücüdür ve de büyü yetenekleriyle meşhur olmuştur. Horus Tanrısı, Mısırın en önemli tanrılarından biridir. Firavunlar kendilerini bu tanrının yeryüzündeki cisimleşmiş hali olarak görmekteydiler. Minerva Tanrıçası (Roma mitolojisinde denilmektedir.) Lakin Yunan mitolojisinde Athena olup buda akıl, zeka, sanat, strateji, barış tanrıçası anlamını taşımaktaydı. Herkül, Yunan Tanrılarının Kralı olan Zeus’un oğludur. Kybele Tanrıçası, Ana Tanrıça olup, her zaman doğuma hazır, büyük karınlı bir kadın biçimi olarak gösterilmektedir. Ayrıca Fidus, Diellona, Uzza, Lat, Krişna, Adakutay, Guan, Menat, Matsu, Cabrakan ve Khshathra gibi birçok modern tanrılar ortaya çıkmıştır.

Yeryüzünde kendi gözlerimizle gördüğümüz o kadar sözde modern tanrılar var olmuş ki şaşırmamak elde değil. Bu modern tanrıları ve de yaptıkları kirli oyunları ve de marifetlerini açıklamak isterim.

Yukarıda saydığım ve de aşağıda sayacağım bu isimler insanların binlerce yıldan beridir değişik coğrafyalarda, değişik ve de farklı kültürlerde yarattıkları tanrıların adlarından sadece bazılarıdır.

Burada hepimizin sorması gereken bir soru vardır. Semavi dinlerin gelmesiyle ya da geldikten sonrasında bu insanlar, bu toplumlar kendilerine yeni tanrılar yaratmayı bıraktılar mı?

Kesinlikle koca bir hayır diyebiliriz…

Öyle ki kendi elleriyle bunları besleyip büyüttükleri yeni tanrılar ortaya çıkarıp tapınmaya devam ettiler.

Nasıl mı? Şöyle özetleyebilirim.

Başta Kapitalizm Tanrısından başlamam gerekir.

Kapitalizm Tanrısı, insanlar bu kapitalizm tanrısını yani mala, mülke tapma üzerine adeta arsız bir şekilde beslenen ve de bütün dinlerin üstünde tutan tanrı diyebilirim.

Bunun akabinde Totalitarizm Tanrısı gelmektedir. Totalitarizm Tanrısı, Her zaman istediğim gibi yaşayacak ve de istediğim gibi düşüneceksin görüşüne sahip tanrıdır.

Bununla beraber Emperyalizm Tanrısı gelmektedir. Emperyalizm Tanrısı, Yeryüzünde ki bütün her şey sadece benimdir. Bütün coğrafyalar, bütün topraklar, bütün mülkler benimdir görüşüne sahip tanrıdır.

Öyle ki yeryüzünde en çok bulunan tanrı şekillerinden bir tanesidir ki o tanrı şeklide Türkiye Cumhuriyeti Ülkesinde en çok bulunmaktadır. O da Biat Tanrısıdır. Biat Tanrısı, Her zaman güce tapanların tanrısıdır.

Bir diğer Tanrı da Nekrofili Tanrısı olup, bu tanrı da kendi klanı dışında kalan diğer bütün ölümleri alkışlayanların tanrısıdır.

Yeryüzünün birçok coğrafyasında, birçok toplumunda yer alan Cehalet Tanrısı, ki bu da her şeyi bildiklerini zannetme tanrısıdır.

Ayrıca en önemli konulardan, hatta en önemli problemlerden olan bir diğer Tanrı çeşidi Irkçılık Tanrısıdır. Her ulusun kendini adeta seçilmiş Irklardan olduklarını iddia etme tanrılarıdır. Buda özellikle Siyonist İsrail halkında bulunmaktadır.

Tabi bu tanrıların hepsinden farklı bir tanrı vardır ki tek kelimeyle kendini ifade etmektedir. O da şudur. “Ama” Tanrısı olup, ikiyüzlülüğün Tanrısıdır.

Tabi böyle giderek insanların kendilerince yaptıkları, yaratmaya çalıştıkları birçok tanrı şeklini sayabilir yazabiliriz.

Yeryüzünün Modern Tanrılarına ve de Kirli Oyunlarına itaat edenlerin ne bu evrende ne de diğer evrende yer bulamayacaklar. Bulabilecekleri tek yer olacaktır ki o da Cehennem Ateşinin içidir.

Şunu asla unutmayın!

Yeryüzünün ve de her şeyin tek bir yaratıcısı vardır ki o da Yüce Yaradandır.

Vesselam…

 

“ Mehmet KIZILKAYA “

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024