Korsan Devlet Olan Siyonist İsrail ile Başbakan Binyamin "Bibi" Netanyahu’nun Yeni Film Macerası - Eskişehir Haber

Korsan Devlet Olan Siyonist İsrail ile Başbakan Binyamin "Bibi" Netanyahu’nun Yeni Film Macerası

Korsan Devlet Olan Siyonist İsrail ile Başbakan Binyamin "Bibi" Netanyahu’nun Yeni Film Macerası
Yayınlama: 5 Şubat 2015 Perşembe - 7.782
A+
A-

Siyonist İsrail Devleti, Siyonizmin hedefi doğrultusunda doğrudan doğruya kurulmuş bir terörizm korsan devletidir. Burada Siyonizm'in ilk hedefinin Korsan Devlet olan İsrail'i kurmaktı ve bu planlar üzerinde de kurmayı başarmışlardır. Kurdukları Korsan Devletin ve de bu Siyonizm'in büyük bir planı vardır. Bu plan ve maksatları da Yahudilerin kutsal kitaplarından olan Tevrat'ta da bahsedilen Vaat Edilmiş Topraklarda yani Ortadoğu Bölgesinde (Filistin, Türkiye, Irak, İran, Suriye, Lübnan vb. Ülkeler) üzerinde Büyük Siyonist Yahudi İsrail Devletini kurmaktır.

İlk Siyonizm ve Siyonistler hareketi, İsviçre'nin Basel Kentinde 1987 yılında 1.Dünya Siyonist Kongresinde yapılarak başlatılmıştır. Buradaki temel amaç Yahudi milletinin barınmalarını meydana getirecek, birer toprak, birer coğrafya, birer bölge, birer ev için bu çalışmaların yapıldığı da gözlerden kaçmamıştır.

Kadim ve Kutsal olan Ortadoğu, Filistin Gazze ve Kudüs Topraklarının üzerinde kurulan korsan devlet Siyonist İsrail'in tek amacı Siyonizmdir. Bu kutsal ve kadim topraklarda korsan devlet olan İsrail'in kurulmasıyla birlikte Ortadoğu bölgesinde sürekli olarak yeni savaşlara gebe kalmaktadır.

Siyonizm'in temelini kendi kanında kendi beyninde kendi damarlarında taşıyan 9.İsrail Başbakanı ve Likud Partisi başkanı olan Binyamin "Bibi" Netanyahu teröristine gelince; O birer çocuk katilidir, İsrail Ordusu ile beraber birer kan emicidirler. Birer canidirler. Binyamin "Bibi" Netanyahu İnsanlık dışı olan herşeyin simgesidir. Binyamin "Bibi" Netanyahu dünyanın en büyük en pis en zehirli kenesi pozisyonundadır.
Binyamin "Bibi" Netanyahu yeryüzünün ve çocuk katillerinin en zalimi olanıdır. Binyamin "Bibi" Netanyahu ve Ordusu sahillerde oynayan çocukları hedef alan ve hedefledikleri her canlıyı vuracak öldürecek kadar zavallıdırlar.

Terör Örgütü Siyonist İsrail'in 9.Başbakanı olan Binyamin "Bibi" Netanyahu'nun kendi seçim kampanyası için hazırladığı tuhaf bir o kadar da aptalca reklam film'ine gelelim.

17 Mart 2015 yılında yapılacak olan seçimler için İsrail Başbakanı olan Binyamin "Bibi" Netanyahu kendi partisi olan "Likud partisi" için bu kez bir bebek bakıcısı olarak ortaya çıkmıştır. Öyle görünüyor ki bütün Müslüman Ülkelerden, özellikle Ortadoğu Ülkelerinden fazlasıyla bir tepki alacağı da görülmektedir.

Kendi reklam film'in de bebek bakıcısını beklemekte olan çifte Binyamin Netanyahu; "Siz babaysitter yani (bebek bakıcısı) bekliyordunuz fakat bibisitter geldi" diyor. Orada ki Bibi; Binyamin "Bibi" Netanyahu'nun İlk isminin yani Binyamin'in kısaltılmış olanını kullanıyor.

Binyamin "Bibi" Netanyahu'nun çektiği film, Siyonist Netanyahu'nun; Ya ben gelecektim ya da Tzipi (Tzipi: Eski Adalet Bakanı ve Hattuna Partisi Lideri) diyerek aileyi korkutmakta olup, "17 Mart seçimlerinde çocuklarınıza göz kulak olana oy verin" sözleriyle kendi filmine noktayı koyuyor.

Ey Müslüman Kardeşlerim;

Doğrusu Yüce Rabb'imin katında mevkilerin en güzelinde olan çocukların, Siyonist Yahudilerin yüz karası olan birine, zalim olan birine, kansız olan birine, sahillerde oynayan tertemiz yüreklere sahip savunmasız çocukları katleden Siyonistlere ve de barbarlara çocukları teslim etmek  sanırım ki yeni bir dünya savaşının başlangıcı kadar tehlikeli olması demektir.

Hepimizin, bütün Müslüman Alemi'nin, bütün Hristiyan Alemi'nin ve diğer bütün dinlerden olan insanların toplumların bebek katili olan Siyonist İsrail'in 9.Başbakanı olan Binyamin "Bibi" Netanyahu'yu kınamamız gerekir.

Çocukların katili İsrail'in 9.Başbakanı Binyamin "Bibi" Netanyahu, Bebek bakıcısı olamaz sloganı ile yola çıkılmalıdır.

Bizler bütün dünya halkları olarak seslerimizin bir olarak çıktığı zaman gücümüz de artacaktır. Bu yüzden başta Müslümanlar olmak üzere bütün insanlık ayağa kalkmalı, Siyonist İsrail'i ve çocuk katili olan Binyamin "Bibi" Netanyahu'yu protesto edilmelidir.

Siyonistlere, Siyonist bebek bakıcılara, çocuk katili Binyamin "Bibi" Netanyahu'ya kocaman bir HAYIR! diyebilmeliyiz.

Korsan Devlet Olan Siyonist İsrail ile Başbakan Binyamin "Bibi" Netanyahu'nun Yeni Film Macerası başlamadan sona ermesi temennisiyle...

Son olarak şunu da eklemek isterim.

Unutmayın ki her Yahudi Siyonizm idealini taşımaktadır.

"Mehmet KIZILKAYA"





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024