Türkiye’den Avrupa’ya Uzanan Başarı Dolu Günlerin Sahibi “Serdar Bozan” - Eskişehir Haber

Türkiye’den Avrupa’ya Uzanan Başarı Dolu Günlerin Sahibi “Serdar Bozan”

Türkiye’den Avrupa’ya Uzanan Başarı Dolu Günlerin Sahibi “Serdar Bozan”
Yayınlama: 2 Ocak 2017 Pazartesi - 8.657
A+
A-

Mardin’in en köklü aşiretlerinden olan Erbani Aşiret’nin Türkçe ismiyle “Ayrık” Kürtçe ismiyle “Meşkoka Mezin” yani büyük Meşkok’un içinden gelen, Mardin’in en eski eğitimcilerinden en sevilen değerli öğretmelerinden olan Saygıdeğer Übeydellah Bozan’ın çocukları olan iş adamları Serdar Bozan’ın ve de Fırat Bozan’ın Türkiye’den Avrupa’ya Uzanan Başarı dolu günlerinden bahsetmek istiyorum.

 

Mardin’in en köklü aşiretlerden olan  Erbani Aşiret’inin sevilen yüzlerinden olan Serdar Bozan’ın 1998 yılında Antalya’nın Alanya ilçesinde Turizm sektöründe çalıştıktan 2 sene sonra Vatani görevini yapmak için 2000 yılında askere gitti. 15 Aylık vatani görevi sonunda tekrardan Antalya’nın Alanya ilçesinde Turizm sektörü başta olmak üzere birçok noktada ciddi manada güzel başarılara imza attı.

 

Serdar Bozan, 2010 yılında Turizm sektöründen başlayarak daha üst noktalara ulaşmakla beraber Türkiye’den Avrupa’nın en güzel şehirlerinden olan Hollanda’ya bir köprü kurarak hem ticaret konusunda hem de yaptığı ciddi yatırımlar konusunda en başarılı iş adamları arasında seçildi. Böylelikle 2010 yılında Avrupa’nın en büyük limanlarından birine sahip olan ve hem Turizm açısından hem de yatırımlar konusunda çok iyi bir yer olduğu düşündüğü Hollanda’ya yerleşti. Avrupa’nın güzide ülkelerinden olan Hollanda’ya yerleşmeden önce bu ülkeye belli aralıklar seyahat eder, hem ticaret hem de yatırımlar konusunda çalışmalar yapmaktaydı.

 

Genç İşadamı, Türkiye Cumhuriyeti topraklarının en kutsal ve en mozaik parçalarından oluşan Mardin’den Avrupa’nın en güzel ülkesi olan Hollanda’ya başarılarıyla beraber kendi kimliğinden, kendi kültüründen, kendi değerlerinden asla vazgeçmemiş olup, sonuna kadar da savunmakta olan büyük bir lider konumundadır.

 

Genç İşadamı, Avrupa’nın en güzel ülkelerinden olan Hollanda’nın en mükemmel konumda kurduğu fabrikalarla binlerce insana iş imkanı sağlamaktadır. Binlerce insanın duasını alan genç işadamı; “Türkiye’den Hollanda’ya gelen tüm insanlarımıza her türlü desteği verdiğini, her daim kültürlerimizi, güzelliklerimizi, zenginliklerimizi de burada da hep beraberce yaşatacağını mesajını da vermektedir.”

 

Genç İşadamı, kurduğu fabrikalarla insanların gönlünde çok büyük yer edinmiştir. İşadamı Serdar Bozan’ın kurduğu çiftlikte de Hollanda’nın tüm şehirlerine süt dağılımı yapılmaktadır.  

 

Onunla beraber her daim güzel başarılara imza atan “Fırat Bozan da” aynı şekilde abisinin izinde gitmektedir. Genç işadamının Hollanda’da kurduğu fabrikanın aynısında önümüzde ki zaman sürecinde Finlandiya’ya da fabrikalar kuracaklarını ve orada da ciddi yatırımların olacağı bilgisini de vermekteler.

 

Böyle büyük liderlerin olması bizleri her daim gururlandırmaktadır. Avrupa’nın göbeğinde böyle başarılara imza atan insanlarımızın büyüklüğü bizleri ne kadar da büyüklendirip şereflendiriyor. Hollanda devleti bile onlara başarılarından ötürü her daim kutlarken bizler neden kutlamayalım. Neden onların yerini başımızın üstünde yapmayalım. Onlar ki, Türkiye Cumhuriyetinin gurbette ki başarılarının adıdır.

 

Genç İşadamları,  en büyük destekçimiz Cenabı Allah’ın olduğu her seferinde dile getirmekteler. “Bizler doğru olduk, bizler yüce Allah’ın yolundan durmadan gittik, doğru çalıştık ve bugüne gelmemizin en büyük yardımcısı Cenabı Allah’tır” sözlerini bizlerle paylaşmaktan gurur duyduklarını her seferinde belirttiler.

 

Bizlerin her daim hayali vardı. Gün geçtikçe bu hayallerimizi en güzel şekilde gerçekleştirmek için canla başla mücadele ettik, mücadele ediyoruz her daim de edeceğiz diyen genç işadamı, zamanında kimseler bizlere inanmazdı. Sizler yıpranırsınız, başaramazsınız, başarılı olamazsınız derlerdi. Lakin şuan da başarılarımıza her gün bir başarı daha ekliyoruz ki, unutulmaması gereken bir nokta vardır ki; her şey Cenabı Allah’ın izni ve sayesinde olmaktadır.

 

Genç İşadamı Serdar Bozan’ın her daim söylediği bir söz vardır: Yükselirken, her daim yüksek ahlaka çok önem verdik. Bulunduğumuz noktaya öncelikle yüce Allah sonra da aklımız, azmimiz ve çok çalışmamız sayesinde ulaştık.

 

Evet!

 

Başarının zevkini tattığınız zaman işlerinizin ne kadar da kolay olduğunu görecek ve de daha çok başarılara imza atacaksınız. Ki, Türkiye’den Avrupa’nın en güzel ülkesi olan Hollanda’ya yerleşip başarılara her daim daha çok imza atan Genç İşadamı Serdar Bozan ve kardeşi İşadamı Fırat Bozan bunların en güzel örneklerindendir.

 

Genç İşadamı Serdar Bozan’ın söylediği güzel bir söz vardır: “Sizler sağlam bir yoldan gitmek ister başarılarınıza başarı katmak istiyorsanız eğer kesinlikle ve kesinlikle etrafınıza bakmanız gerektiğini, dünya da neler olduğunu ve de neler olacağını kestirmeniz böylelikle daha iyi düşünerek daha sağlam adım atmanız gerektiğini bilmeniz gerektiğini “ dile getirmektedir. Bozan, “Hiç kimseyle çatışmadan, sadece yolunuza bakarak gücünüzü, işlerinizi daima daha iyi yapmaya sarf edin” diyor.

 

Hem ülkemizde hem de tüm dünya da bizleri yani Türkiye Cumhuriyetini temsil eden böyle başarılı işadamlarının başarılarını görüp de kayıtsız kalmak çok yanlış olur diye düşünerek böyle bir yazıyı yazıp siz değerli insanlarımızla paylaşmak istedim.

 

Unutmayın!

 

Hepiniz birer Serdar Bozan gibi genç girişimci, işadamı ve de lider olabilirsiniz.

 

İş hayatınızda zirveye çıkarken önem verdiğiniz şey geçmişinizi asla unutmayın, her daim alçak gönüllü olun ve insanlarınıza özellikle de ülkenizde ki insanlarınıza çok ama çok önem verin.

 

Yazımın bitimin de son olarak Genç işadamlarından Serdar Bozan’ın gençlere vermek istediği bir iki fikriyle bitirmek istiyorum:

 

Her daim çok çalışmaları, sonuna kadar zengin olana kadar kendilerinden zengin olanların yaşantısına asla özenmeyip dünya nimetlerinin belirli bir kısmından vazgeçip kendi kazançlarını her daim doğru kullanmayı bilmelidirler. Kendilerinden büyük olan her insana her daim saygılı olup, o büyüklerinden geçmişte elde ettikleri tecrübelerinden en iyi en doğru şekilde istifade etmeyi bilmelidirler.

 

Evet!

 

Hepinizin hevesi, başarıları, çalışmaları ve de azimleri çok olsun. Başarılı olunmayacak, hedeflerine ulaşamayacak hiçbir genç yoktur. Her daim başarılara imza atabilir, her daim güzel noktalara gelebilirsiniz.  Bu sebeple basamakları her zaman görecek şekilde emin adımlarla adımlarınızı atın. Basamakları göremeyenlerin yükselmeleri hiçbir zaman mümkün değildir.

 

Sizler de basamakları en iyi şekilde çıkacak insanlardan olmanız dileğiyle…

 

Genç İşadamı Serdar Bozan’a, Fırat Bozan’a ve onları bu topluma kazandıran eğitimci Übeydullah Bozan hocamıza ve de tüm gençlere başarılarının devamını diliyorum.

 

Vesselam…

 

Sosyal Bağlantılar:

Facebook:  https://www.facebook.com/YazarMehmetKizilkaya/

İnstagram: https://www.instagram.com/mehmetkizilkaya_/

 

“Mehmet KIZILKAYA"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024