Ruhunu Şeytana Satmış Siyonist Uşağı FETO ve Örgütü - Eskişehir Haber

Ruhunu Şeytana Satmış Siyonist Uşağı FETO ve Örgütü

Ruhunu Şeytana Satmış Siyonist Uşağı FETO ve Örgütü
Yayınlama: 31 Temmuz 2016 Pazar - 7.728
A+
A-

 

Siyonist Uşağı, Ruhunu şeytana satmış Fetoşla beraber vatan hainleri ve köpekleri olan cuntacılar!

 

Fetoş’un o şeytani gerçek yüzü cuntacı şerefsizlerle beraber darbe teşebbüsünde bulunmalarıyla beraber kendi gerçek yüzlerini ortaya çıkardılar.

 

Siyonist Uşağı, ruhunu şeytana satan Fetoş ve Örgütü; “nihai hedeflerine ulaşana kadar, bütün yolları, tüm yöntemlerini her daim mübah olarak görmüşler.” Bunların içerisinde vatanını satmak, kendi ülkesinin cumhurbaşkanına, başbakanına, hükümetine ve ona itaat etmeyen bütün insanları öldürmek, insanların aldatmak, insanlara yalan söylemek, insanların parasına göz dikmek, insanları kendi himayeleri altına almak vb. her şey bulunmaktadır. Bu şerefsizlerin tek bir amacı vardı. Bu ülkeyi parçalamaktı. Ki en büyük isteklerinden biri de yeter ki hiçbir zaman “hizmet” kesintiye uğramasın düşüncesiydi. Hepimiz de şuna şahit olduk ki, hizmet diye bir şey yoktu. Hizmet denen şey tamamen uydurmadan ibaret olup, Türkiye Cumhuriyeti Ülkesini, cumhurbaşkanını, başbakanını ve bütün topraklarını Siyonist İsrail, Amerika ve İngiltere ile beraber ele geçirme planıydı. Hepimiz de gördük ki, gerçekten de bu şerefsiz, bu haysiyetsiz FETO ve Örgütü kendilerini Amerika’ya ve de Siyonist İsrail’e satmışlar.

 

Dostlarım sizlere şunu da belirtmek de çok fayda vardır. Bu şerefsizler bu zamana kadar hep böyle yükselişe geçtiler. Hizmet dedikleri çalışmanın en büyük özelliği nedir bilir misiniz? Hizmet denilen çalışmanın en büyük en derin özelliği her daim sessiz olmak ve derinden çalışmaların olmasıdır. Bu gizlilik ve de sessizlikleri güçlü bir noktaya ulaşınca kadar devam etmekte olup, sıkıştırıldıklarında kedi gibi tırmalamaya çalışırlar. Şunu asla unutmayın; FETÖ ve Örgütünün en büyük özelliği bukalemun gibi renk değiştirmeleridir. Öyle ki 40 seneye yakındır bütün sinsilikleri ve tüm şeytanlıkları ile beraber bu zamana kadar gelmiş olup, 2016 yılının 15 Temmuzun da kusmaya çalıştılar. Bütün pislikleriyle beraber ortaya çıkmış oldular. Lakin Türkiye Cumhuriyeti Ülkesinin Lideri Reis Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la beraber biz halk olarak onları yerle bir ettik. Hep beraber, onları sonsuza kadar yok edecek noktaya getirdik. Onları vatan hainlerinin bulunduğu derinliklerine gömdük.

 

Siyonsitlerin Uşağı olan FETÖ ve çakal sürüsü olan Örgütü, hiçbir kuvvet tarafından geri atmaya zorlanamayacağı bir duruma geldiği düşüncesindeydiler. Bilmiyordular ki, karşılarında Sayın Cumhurbaşkanı Reis Recep Tayyip Erdoğan ve Türkiye’nin güçlü ve de imanı kuvvetli halkı vardır. Böylelikle başkaldırdıkları gibi hem Sayın Cumhurun Reisi Recep Tayyip Erdoğan tarafından hem de halk tarafından büyük bir darbe ile indirildiler.

 

Siyonist, Şerefsiz, dinsiz ve İslam düşmanı FETÖ ile Örgütünün amacı; devletin bütün sistemlerinde kendilerine ait hükümleri egemen kılarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı, başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’ı ve onun hükümetini darbeyle indirmekti. Bununla beraber Siyonist köpeklerden oluşan şeytan üçlüsü Amerikan, İsrail ve İngiltere’yle birlikte bu kutsal topraklara el koymak için çalışıyorlardı.

 

FETÖ ve ÖRGÜTÜ geçmiş dönemlerde görev yapan başbakanlara, cumhurbaşkanlarına ve de devlete karşı hiçbir zaman savaş açmamıştır. Neden mi? Çünkü bunlara karşı savaş vererek kendi hedeflerine ulaşmanın yıpratıcı olacağını tespit ederek ta bugünlere kadar, sinsice bütün kurum ve kuruluşların içine sızdılar. Öyle ki geçmiş dönemlerde görev yapan hiçbir başbakan, hiçbir cumhurbaşkanı, hiçbir emniyet müdürü ya da diğer bürokrat ve de siyasetçiler bu İslam’ı kötüleyen Siyonist Uşağı FETÖ ve ÖRGÜTÜNE karışmadılar. Hepsi de onun kölesi ve de ortakları haline gelmişti. Bu yüzdendir ki, bugün kendi ülkesine darbe yapıyor. Kendi ülkesinin Cumhurbaşkanını öldürmeye çalışıyor. Yılanın başı küçükken ezilmediği için, bugün her tarafa zehrini akıtmaya çalışıyor. Yüce Mevla’nın izniyle bu dinsiz, Amerikan Uşakları hiçbir zaman da başarılı olamayacaklar.

 

Siyonist Uşağı olan FETÖ’nün en önemli hedeflerinden bir tanesi asker, sivil ve de emniyet teşkilatında örgütlenmekti. Öyle ki onun köpekliğini yapan birçok asker, birçok sivil, birçok emniyet mensubu kahpe ortaya çıkmıştır. Bunların tek bir amacı ve planı vardı ki, ilerleyen zamanlarda Türkiye Cumhuriyeti ülkesinde bir darbe yapıp bütün kutsal toprakları şerefsiz, dinsiz, hain, Siyonist, katil Amerika’ya, İngiltere’ye ve İsrail’in eline bırakmaktı.  Öyle ya bunu yapmaya çalıştılar. Fakat Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve imanı güçlü olan halkın baskısıyla hiçbir şeyi başaramadılar.

 

Siyonist Uşağı olan Fetoş’un en büyük şeytanlıklarından bir diğeri Türkiye Cumhuriyeti Ülkesindeki bölgelerde bulunan tüm doğalgaz ve de petrol yataklarının kontrolünü Siyonist Amerika’ya vermek için kendi yaptıkları okullarla beraber bütün bölgelere sızmaya başlamalarıydı.

 

Siyonist Uşağının başı olan FETÖ’nün birçok yurtlarında, okullarının arka bahçelerinde helikopter pistlerinin olduğu, birçok atış alanlarının olduğunu biliyor muydunuz? Birçok kişi bu bilgilerden mahrumdur ki; bu bilgiler 2013 yılının Temmuz ayında makalesinde yer veren Prof. Williams ortaya çıkarmıştır. Prof. Williams 20 yıla yakındır bu örgütü yakından takip eden bir akademisyendir.

 

Siyonist FETÖ ve ÖRGÜTÜ bu ülkenin en aşağılık insanlarıdır. Bunlar vatanına, kutsal toprağına ihanet eden vatan hainleridir. Bunlar İslam dinini kendilerine göre şekil veren dinsiz hainlerdir. Amerikan’ın uşağı, İsrail’in zincire vurulmuş köpeği, İslam’ı kötü gösteren, İngiltere’nin kölesi olan Fetoş! Bu ülkenin en büyük, en kötü, en köpek, en şerefsiz ve alçak vatan hainlerisiniz.

 

Sizler ruhlarını şeytana, bedenlerini İngiltere’ye, olmayan beyinlerini Amerika’ya, kafanızdaki kepleri Siyonist İsrail’e satmış alçaklarsınız!

 

FETÖ ve Örgütünü ve de kahpece bir şekilde insanların üzerine ateş açan darbecileri savunmaya kalkan namusuz, şereften yoksun kahpeler hepinizin zamanı var. Hepiniz tek tek yakalanıp, deliğe tıkılacaksınız. Sizler bu kutsal topraklarda savaş çıkaran dinsizlersiniz. Amerikan köpeklerisiniz. İngiliz uşakları ve Siyonist İsrail’in kuklalarısınız. Siz ve sizlere destek veren herkes namusuz varlıklardır.

 

Ey İmanı güçlü ve kuvvetli olan Türkiye Halkları!

 

Güzel günler göreceğiz Yüce ALLAH’ın izniyle. Meydanları hiçbir zaman terk etmeyelim. Hep beraber mücadelemizi devam edelim. Suriye, Libya, Irak ve diğer Ortadoğu ülkeleri gibi olmayı istemiyorsak bu dinsizlere karşı en iyi şekilde hep birlikte Türk’üyle, Kürt’üyle ve diğer Irklarla beraber her daim başkaldıralım. Başkaldıralım ki;  bu köpekler, bu zalimler, bu Siyonistler hiçbir zaman hiçbir şekilde ülkemizde huzursuzluk çıkaramasınlar.



Meydanları asla ama asla bu darbecilere, bu Siyonistlere, bu alçaklara, bu dinsizlere bırakmayalım. Meydanları hiçbir zaman boş bırakmayalım. Ülke bizim ülkemiz, toprak bizim toprağımız, bayrak bizim bayrağımızdır.

 

Şunu çok iyi bilmeniz gerekir; Vatansız kalan bir insanın, bedeni de ruhu da ölüden hiçbir farkı yoktur.

 

Ruhunu şeytana satmış olanlara karşı hep birlikte bir olup başkaldırmak dileğiyle,



Selam olsun bu ülkenin Cumhurbaşkanına, selam olsun Başbakanına, selam olsun bütün halklarına... 



Yüce Allah, ülkemizi zalimlerden her daim korusun inşallah.

 

Zalimler için yaşasın cehennem ateşi!

 

Amin!

 

 

Sosyal Bağlantılar:

 

Facebook:     https://www.facebook.com/YazarMehmetKizilkaya/

 

İnstagram:  https://www.instagram.com/mehmetkizilkaya_/

 

 

“Mehmet Kızılkaya”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024