AKP TARAFINDAN UYUTULAN BU MİLLETİN HALİ HARAP ! - Eskişehir Haber

AKP TARAFINDAN UYUTULAN BU MİLLETİN HALİ HARAP !

AKP TARAFINDAN UYUTULAN BU MİLLETİN HALİ HARAP !
Yayınlama: 13 Aralık 2013 Cuma - 10.165
A+
A-

Saygıdeğer ve aziz TÜRK MİLLETİ..

AKP Li olmak bu ülkede bir ayrıcalık değildir..Açık bir düşmanlık ve açık bir ihanettir..

Bazı AKP'Lİ Bakanların düzgün, İslami tavır takınmış gibi görünen ve akıcı konuşmalarına kapılıp kendinizi aldatmayın..

O Bakanlara bir sorun ? Kaç tanesi KURAN'I KERİMİ okumasını biliyor veya kaç tanesi kaç sure biliyor ? Veya kaç tanesi NAMAZ Kılıyor ?

Bu palavra düzeni bırakın...Sadece uyutuluyoruz.. Aydın kişiler ya cezaevlerinde yada mahkeme kapılarında sürüm sürüm süründürülüyor..

O köşe yazarları, o aydınlar ve o gazeteler olmasaydı sizler bu ülkede şimdi bir köle veya esir olmuş olurdunuz.

Hiç bir ülkede, bu güne kadar basın mensubu arkadaşlarımız böyle feci bir şekilde yargılanmamışlardır.Ben bu ülkede Akp nin işine ve Arkasına takılmak zorunda değilim..

Bazı meseleler AKP'NİN işine gelmeyince hemen HAKİM VE SAVCILAR acil göreve çağrılıyor...Olmaz böyle birşey ! Ben sana yaranmak zorunda değilim, illaki senin peşinden koşmak zorunda da değilim.

Okullarda artık yavaş yavaş, sindire sindire, ürkütmeden şeriatçı düzenleri kurulmaya başlanıyor. Ki Milli Eğitim Bakanlığının son mecburi ve zaruri uygulamaları bunu açık bir şekilde gösteriyor.. . Bu demektir'ki siz 20 sene sonra değil sokaklarda özgürce  gezebilmek, evinizin penceresinden bile bakamayacaksınız'' Anlamına gelir... İleriki yıllarda Siz şeriat adı altında böyle yetişmiş bir toplumda, bu ülkede yaşayamayacak kadar müşkül bir duruma düşebilir ve birbirinizi parçalayabilirsiniz..

Millet öyle bir hazırcılığa mahkum ediliyor'ki anlatılması güç..Bilmeyerek, farkında olmadan Dili çekiliyor, çektirilmeye mecbur kılınıyor. AKP ye tapma ve taptırılma politikası uygulanıyor. Uyutuluyor,,Oysaki bataklığa doğru sürüklendiklerinin farkında değiller..

Ve Çok kısa bir sürede bu kadar servet elde eden bir Başbakan da dürüsttür denilemez.. Zaten şu ana kadar da Yedi sülalesine yetecek kadar bir mirasa da sahip oldular..

Bir ilkokul mezunu ve AKP'Lİ bir esnaf  çıkıp bir EMNİYET MÜDÜRÜ'NÜN ayağını hemen kaydırabiliyor.Bu kadar büyük bir dikta rejimin zulmü altındayız..

O zaman bundan sonra hiç kimse okumasın, emek vermesin..Nasıl olsa bu hükümet sizede 2 kilo makarna verecektir..

Bir bakanı çıkıyor MİLLET ile alay ediyor ve ''800 TL çok para,geçinilebilir'' Diyor ve sizinle oyun oynuyor ve siz hala uyanmakta güçlük çekiyorsunuz.. Bu 800 TL ile geçinenler hiçmi bir kilo kıyma alamayacak ve yiyemeyecekler..

Sayın ÇELİK sizi acil olarak istifaya davet ediyorum ve bu ülkeyi terk etmenizi istiyorum. Buda benim size verdiğim kararımdır ve alaycı demecimdir...

Aziz TÜRK MİLLETİ ! Bunlar, bu örnekler sadece yavru bir devede küçük bir kulaktır...Ve sizlere  daha neler neler anlatmak isterdim ama bu kadarı ile yetinmek zorundayım.Çünkü HAKİM ve SAVCILARLA bir daha karşılaşmak istemiyorum.. ...sizi saygı ile selamlıyorum..

Mehti SARAÇ..

 

 

 

 





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024