SURİYE’Lİ MÜLTECİLERİ TÜRKİYE’NİN BAŞKA İLLERİNDE İSTEMİYORUZ - Eskişehir Haber

SURİYE’Lİ MÜLTECİLERİ TÜRKİYE’NİN BAŞKA İLLERİNDE İSTEMİYORUZ

SURİYE’Lİ MÜLTECİLERİ TÜRKİYE’NİN BAŞKA İLLERİNDE İSTEMİYORUZ
Yayınlama: 23 Temmuz 2013 Salı - 9.077
A+
A-



SURİYELİ MÜLTECİLERİ,TÜRKİYE'NİN BAŞKA İLLERİNDE İSTEMİYORUZ

SURİYELİ MÜLTECİLERİ,TÜRKİYE'NİN BAŞKA İLLERİNDE İSTEMİYORUZ

Bu söz konusu Araplar, adeta şu ana kadar, TÜRKİYE'NİN baş belası olmuşlardır.Vatandaş feci şekilde dertli ve şikayetçi. Halk adeta isyan edecek duruma getirtilmiştir.

20 Temmuz 2013 17:08

font boyutuküçülsünbüyüsün


 

 Ey Garip Türk Halkı;
 
Size bir nasihatim var.Ya AĞA olun yada gene KÖLE gibi yaşamaya devam ediniz.
 
Buradaki incelik nedir biliyormusunuz? Siz kendinizden her zaman ödün verirseniz işte böyle ayaklar altında ezilir gidersiniz.
 
Zaman Gazetesinin haberine göre, bu güne kadar Türkiye'ye toplam 217 bin 380 Suriyeli giriş yapmış. Toplam 64 bin 56 Suriye vatandaş ülkesine geri dönmüş. Hatay'da 12 bin 879, Gaziantep'te 28 bin 302, Kilis'te 13 bin 418, Şanlıurfa'da 63 bin 991, Kahramanmaraş'ta 16 bin 935, Osmaniye'de 7 bin 847 ve Adıyaman'da 9 bin 720 sığınmacı barındırılıyor.

Bunlar,bu Araplar adeta şu ana kadar TÜRKİYE'NİN baş belası olmuşlardır.Vatandaş feci şekilde dertli ve şikayetçi. Halk adeta isyan edecek duruma getirtilmiştir.

Küçük bir örnek vermek istiyorum.. 

Mardin'de, gün içerisinde evinde oturan bir ailenin kapısı en az 10 kere dilenciler tarafından çalınıyor ve bu kapıları çalanlar da maalesef dilenen bu SURİYELİAraplardan oluşuyor.

ŞİMDİ BU DEVLETE VE GÜVENLİK GÜÇLERİNE SORUYORUM? 

Mardin,Batman,Kızıltepe,Adana,Mersin,Tarsus,Pozantı,Konya,Aksaray,Kırşehir,Sivas,

 Antalya,İstanbul,Ankara vs vs bir çok il ve ilçede bu mültecilerin ne işi var?

Maksat TÜRK insanının Huzur ve Refahını bozmaktır. Başka bir açıklaması da olamaz. 

Bunlar kamplarından neden dışarı çıkartılıyor?Bunlara bu çalışma ve dilenme hakkını kimler, niçin  veriyor?

Aylık Devletten en az 150 Dolar para ve bunun yanı sıra Yiyecek,İçecek,Giyecek vs dahil tüm yardımların toplamı AYLIK NET GELİR 2000 TL civarında..Üstelik KAÇAKolarak ta çeşitli il ve ilçelerde çok cüzi bir para ile rahatlıkla çalışa bilmekteler. Bu ucuzluk ta tabii ki o işverenlerin işine de geliyor. Olan gene bizim garip Vatandaşa oluyor.

Avrupa ülkeleri bunları neden kabul etmiyor? Kesinlikle sığınma hakkı verme gibi bir lüksünün olmadığını geçtiğimiz aylarda bir çok ülke tekrar tekrar açık açık ifade ettiler.Ve bana göre de haklılar.Kendi halkı dururken başka halklara yardım ve yataklık etmek AHMAKLIKTAN öteye bir şey değildir.Özellikle bu vatan hainlerine yardım etmek bana göre AHMAKLIĞIN ta kendisidir.

Bizim TÜRK insanı açlık ve sefaletin kucağında dilim dilim doğranırken, sen gel bu ipi sapı belli olmayan Araplara kucak aç ve besle.... İnanılacak gibi değil.

ALLAH KORUSUN biz bu duruma düşmüş olsak, inanın bu ülkeler bize bir bardak su bile vermezler.. hele hele bu araplar asla ve asla....

Vatandaşlarımızdan rica ediyoruz ve sadece uyarmakla yetiniyoruz.

''SİZ SİZ OLUN SAKIN OLA Kİ BU ARAPLARA TAVİZ VERMEYİNİZ, GÖRDÜĞÜNÜZ YERDE EN YAKIN GÜVENLİK BİRİMLERİNE ŞİKAYET EDİNİZ.ÇALIŞTIRILDIKLARI YERLERİ İHBAR EDİNİZ.AİT OLDUKLARI KAMPLARINA DÖNSÜNLER,YÜZ VERME GİBİ BİR NİYETİNİZ OLMASIN.ACIMA DUYGULARINIZ KABARMASIN.

ÇÜNKÜ ONLAR SİZE ACIMAYACAK KADAR GADDAR OLABİLİRLER.SİZLER BU TOLERANSLARI TANIDIĞINIZ SÜRECE KARŞINIZA BİR DÜŞMAN VE KURNAZ BİR RAKİP YARATTIĞINIZI UNUTMAMANIZI ÖNERİYORUZ.

Bu Resimde gördüğünüz kişi de SURİYELİDİR. Ve dilenmekle meşguldür.

Bu tür insanlara ne GENÇ nede DELİKANLI denilebilir.

Bakınız, işte hayasızca dilenmekle ve böyle kolay para kazanmanın yolunu seçmiştir.

MERSİN, ADANA, TARSUS... Bu bölgelerdeki insanlarımıza özellikle sesleniyorum.Lütfen bu ARAPLAR konusunda kesinlikle duyarlı olunmasını rica ediyoruz.

Saygı ve Sevgilerimle

(Haber,Analiz)Mehti SARAÇ 






Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024