DOKTOR’UN VADİSİ(MERSİN) RANT’IN KATLİAM YAPTIĞI YER.Mehti Saraç - Eskişehir Haber

DOKTOR’UN VADİSİ(MERSİN) RANT’IN KATLİAM YAPTIĞI YER.Mehti Saraç

DOKTOR’UN VADİSİ(MERSİN) RANT’IN KATLİAM YAPTIĞI YER.Mehti Saraç
Yayınlama: 5 Temmuz 2013 Cuma - 20.661
A+
A-

 

Değerli Dostlarım…

Mersin Limonlu Kavacık Vadisi Doktorun Yeri adı altında güzel bir yer.. Ama maalesef bu güzelliklere leke sürülmüş ve tamamen bir rant alanı haline dönüştürülmüştür..

Bugün itibari ile Dr.Nazım BAŞ’IN güdümü altında olan ve günlük kazancın uçuk bir rakam olduğunu sizlere buradan hatırlatmak istiyorum..

Kişi başına GİRİŞ ÜCRETİ 5 VEYA 10 TL.DİR…Eğer girişte 10 kişi iseniz bu durumda sizden 50.100 TL alması gerekmektedir…

Kamelyada oturmakta 20 TL.DİR.

fotoğraflarda bu gerçekleri zaten göreceksiniz..

Ve ayrıca bu kadar ranta rağmen içeri girdiğinizde pis kokulardan,dolu çöp yığınlarından başka bir şey göremeyeceksiniz..MADEMKİ BU KADAR PARA ALINIYOR; NEREDE GÖREVLİ PERSONELİNİZ? NEREDE BU ÇÖPLERİ TOPLAMAKLA GÖREVLİ İNSANLAR?? sadece yazıklar olsun…

Devlet bu RANTI göremeyecek kadar aciz olamaz.

Bazı insanlar böyle alabildiğine, ALLAH’IN insanlara bahşettiği bu güzelim doğa harikası yerler üzerinden para kazanılıyor.Kendi yeri ve tapulu arazisi olabilir ama sonuçta halka açık ve açılmıştır..Halkın çıkarları doğrultusunda hareket edilmelidir..

Ve belkide kim bilir DEVLETE düşük bir kar marjı gösterip,bu rantı gizliyor ve hatta hatta belkide vergisini bile ödemiyordur.

Bu olaya,bu düzene el atılamayacak kadar aciz değiliz..İnşallah gerekli birimler anında bugün bu yazı ile müdahale ederler…Biz bu durumun takipçisi olacağız..

Acil olarak MALİYE BAKANLIĞI ve SAĞLIK BAKANLIĞI’NI göreve davet ediyoruz

Saygı ve Sevgilerimle..





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024