TÜRK KÖKENLİ YUNAN,BULGAR VS BU TÜR DOLANDIRICI KIZLARA DİKKAT!(MEHTİ SARAÇ) - Eskişehir Haber

TÜRK KÖKENLİ YUNAN,BULGAR VS BU TÜR DOLANDIRICI KIZLARA DİKKAT!(MEHTİ SARAÇ)

TÜRK KÖKENLİ YUNAN,BULGAR VS BU TÜR DOLANDIRICI KIZLARA DİKKAT!(MEHTİ SARAÇ)
Yayınlama: 19 Mayıs 2013 Pazar - 33.603
A+
A-

BU YAZI VE ÖRNEKLER SADECE YÜCE TÜRK HALKINA UYARIDIR...

Değerli kardeşlerim...

Bir zamanlar uğruna koca devletleri karşımıza aldığımız, Dünya ile yüz göz olduğumuz bu sahtekar ve güya TÜRK KÖKENLİ ama YUNANİSTAN VE BULGARİSTAN'DA vs diğer bir başka ülkelerde yaşayan bu dolandırıcılar TÜRKİYE'DEKİ garip vatandaşımızı çeşitli yöntemlerle küçük beyinleri ile dolandırmaya kalkışıyorlar..

Ve bu yoldan para kazanmanın peşine düşen bu alçaklar bana göre TÜRK OLAMAZLAR.

Eğer bunlara hala TÜRK deniliyorsa bu durum TÜRK'ÜN TÜRK'E attığı en büyük şamardır..

Bunlar aslında TÜRK DEĞİL.. Ve bunların uğruna hiç bir gayret ve çaba sarfedilemez.

Bunlara zamanında yapılan işkenceler ve Katliamlar sa demek ki
 hak edilmiş bir ders tir.

O zamanlar Yersiz ve yurtsuz kalınmış ve sokaklarda perişan olunmuşsa gene hak edilmiştir, ırz ve namusuna göz dikilmişse demek ki altında büyük bir ihanet söz konusudur..Hiç kimse ve hiç bir devlet durduk yere  kimseye zulüm etmez..

Bu tür sahtekarlar işine geldiği zaman TÜRK olabiliyor ama işine gelmediği zamanlarda da TÜRKLÜĞÜ asla kabul etmezler...

Şimdi bu konuyu biraz örneklerle açalım ve elimizden geldiğince küçük ama büyük sonuçlar doğuran bu meseleyi halkımızla paylaşmaya çalışalım...

Aşağıda örneğini vereceğim bir genç kız,,Yunanistan da yaşıyor,TÜRKÇE biliyor  ve günde en az 100 150 kişiye mail atıyor..

Düzen ve yol aynı, telefon numarası doğru ve telefon açtığınızda karşınıza birileri çıkıyor ve sizinle normal bir insan gibi sohbet muhabbet edebiliyor.Çeşitli senaryolarla EVLENMEK istediğini,ablasına yük olduğunu, parasal durumununda çok zayıf olduğunu ve bir an önce ev bark yuva sahibi olmak istediğini,evleneceği kişinin yaşının önemli olmadığını, durumunun çok zayıf olduğunu vs vs bir sürü yalan ve fetvalarla sizi rahatlıkla ikna edebiliyor..

Bir kaç günlük sohbetten sonra TÜRKİYE'YE gelebilmek için PASAPORT,BİLET ve diğer masraflar için paraya ihtiyaç olduğunu söylüyor ve bizim aptal çapkınlarımız tarafından da bu para gönderildikten sonra, bu kız ve numarası maalesef devre dışı bırakılıyor..

Ve bu uğruna bir zamanlar savaş çığırtkanlıkları yaptığımız insanlar güya TÜRK....oysaki bunlar bana göre YURT DIŞINDAKİ NE OLDUKLARI BELİRSİZ VATANSIZ İNSANLAR TOPLULUĞU...

BU AZINLIKLAR TÜRK İSMİ İLE SADECE BİZİ YURT DIŞINDA KİRLETİYOR..BUNLAR BİZİ ASLA TEMSİL EDEMEZ..HEMEN HEMEN HEPSİ SAHTEKAR VE DOLANDIRICI..AHLAKİ DEĞERLERDEN VE NAMUS,ŞEREFTEN YOKSUN..

İŞTE ALMANYA,HOLLANDA,BELÇİKA VE DİĞER ÜLKELERDE YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZ BUNLARIN YAŞAM TARZLARINI ÇOK İYİ BİLİRLER..

sakın olaki bu telefon ve güzel sohbetlere kanmayın..HATTA VE HATTA en yakın emniyet birimlerine ve savcılıklara müracaat etmenizi öneririz..

İşte vatandaşımıza gönderilen maillerden bir tanesi...

 ismim ningulalahima inanarak size bu maili atmaya karar verdim isala sisde benuim guibi dusunursunus adresinizi kiz arkadasimin yardimiyla bilgisayrdan aldim ve onun yardimiyla size gonderiyorum ben bilgisayardan anlamadim icin kiz arkadasim bana yardim eti iste bu numara 00306943279379 bana ayit arasanis beni cok mutlu edersin resim bana ayit konustumuzda size baska resimlerimi de gonderim ben 25 yasindayim

 

Sueda <melda@gylhan.org>
16 Mayıs (2 gün önce)


ismim ningulalahima inanarak size bu maili atmaya karar verdim isala sisde benuim guibi dusunursunus adresinizi kiz arkadasimin yardimiyla bilgisayrdan aldim ve onun yardimiyla size gonderiyorum ben bilgisayardan anlamadim icin kiz arkadasim bana yardim eti iste bu  numara 0030694327xxxx bana ayit arasanis beni cok mutlu edersin resim bana ayit konustumuzda size baska resimlerimi de gonderim ben 25 yasindayim..

Gördüğünüz gibi ilk giriş bu şekilde gerisi de maalesef çorap söküğü gibi geliyor...

Lütfen TÜRK HALKININ bu konuda uyanık ve duyarlı olması açısından bu haber ve köşe yazısı yayınlanmıştır..

VATANDAŞIMIZA ÖNEMLE DUYURULUR...





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024