SİVRİHİSAR’IN PARLAYAN YILDIZI “ŞAHİN AYDEMİR” - Eskişehir Haber

SİVRİHİSAR’IN PARLAYAN YILDIZI “ŞAHİN AYDEMİR”

SİVRİHİSAR’IN PARLAYAN YILDIZI “ŞAHİN AYDEMİR”
Yayınlama: 9 Ocak 2012 Pazartesi - 13.683
A+
A-

 

Saygıdeğer Hemşehrilerim, Kıymetli Okurlarım!

 

Hepinizi içtenlikle ve saygıyla selamlarım. Bu yazımda sizlere SİVRİHİSAR’ın iş hayatında parlayan yıldızı“Sayın Şahin AYDEMİR”i dilimin döndüğünce anlatmaya çalışacağım. Karar siz Saygıdeğer okurlarındır. Sürç-i lisan edersem Affola...

Şahin AYDEMİR,15.02.1966 yılında Sivrihisar’da doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Eskişehir’de tamamladı. Üniversite eğitimini Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde başlayıp yatay nakille geçiş yaptığı Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünde 2.ncilik derecesiyle tamamladı.

—Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme Yönetimi, Durumsallık yönetimi konulu teziyle mastırını 1.ncilik derecesiyle bitirdi.

 

—1994 – 2002 yılları arasında Has Tavuk A.Ş’de pazarlama ve ticaret müdürlükleri görevi yaptı.  

—Aydemir 2003 yılından beri HasTavuk şirketinde Genel Müdürlük görevini aktif olarak yürütmektedir.

 —İİB (İstanbul İhracatçılar Birliği) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı,

 

—Türk Kanatlı Ürünleri Tanıtım Grubu Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

—1993 yılında hayatını Sema Aydemir ile birleştiren Şahin Aydemir’in 1996 doğumlu Yağmur ve 2001 doğumlu Uğur adında 2 çocuğu vardır.

 

Peki, Şahin AYDEMİR kimdir? Nasıl bir kişiliktir?

 —Sayın Şahin AYDEMİR, iş hayatında, çalıştığı şirketin işletme ve yönetme politikalarını sevk ve idaresini yapan iyi bir profesyoneldir.

 

—Sayın Şahin AYDEMİR, işletme gelir/gider bütçesi dahilinde hizmet ve kaliteyi yüksek standart seviyesine getirerek, personelin motivasyon, iş bilgi ve becerilerini artırarak yüksek hizmet kalitesinin devamlılığını sağlayan kalite yöneticidir.

 

— Sayın Şahin AYDEMİR, genç yaşına rağmen idareciliğini her zaman takdir ettiğim, mantıklı işler yaparak, yöneticiliğini üstlendiği müessesenin hep ileri adımlar atmasını sağlamış çok kalite bir idarecidir.

—Sayın Şahin AYDEMİR, Analitik düşünen, yeni yönetim tarzlarının ve bilginin güç olduğunu kabul eden yenidünya düzenine uymaya ve yönettiği şirkete de uydurmaya çalışan, bu düzene uymayanların da fazla geleceği olduğuna inanmayan ileri görüşlü genç kuşağın temsilcisidir.

 

—Sayın Şahin AYDEMİR, şirketin geleceği için vizyon geliştiren, gelecekteki konumunu, pazar payını ve rekabet gücünü gören ileri görüşlü bir arkadaşımızdır.

—İyi idareci olmak için diploma tek başına kâfi gelmez. Bunun yanı sıra sabır, zekâ, akıl, olayları kritik etme, hitabet kabiliyeti, heyecana kapılmama, ikna kabiliyeti, ciddiyet, derinlemesine düşünme, güler yüz ve tatlı dil gibi hasletlerin de bulunması lâzımdır. Sayın Şahin AYDEMİR, bu meziyetlerin çoğuna sahip ender beyindir.

 

—Sayın Şahin AYDEMİR, çalıştığı kurumun varlığını sürdürebilmesi ve gelişebilmesi için karlılığı ve sermaye birikimini bilen, piyasadaki ekonomik eğilimleri izleyen, verileri analiz eden ve yorumlayan iyi bir Ekonomist’tir.

—Sayın Şahin AYDEMİR, Uzun vadeli hedeflere ulaşacak yolları ve alternatiflerini kurgulayan iyi bir Stratejist’tir.

 

—Sayın Şahin AYDEMİR, Firmasının hedeflerini parasal hedeflere dönüştüren gerekli stratejileri oluşturan ve kontrol eden iyi bir muhasebecidir.

—Sayın Şahin AYDEMİR, sürekli gelişim ve değişimi yönlendirip, organize eden Reformist, disiplinlini, savaşçılığı, zor koşullarda yılmaksızın çalışması ve krizleri soğukkanlılıkla yönetmesiyle iyi bir Asker’dir.

 

—Sayın Şahin AYDEMİR, Geleceği hayal eden, hayallerini resmeden, canlandırdığı o hayale ekibini ortak eden, Hayalleri işe, işi işleyişe, işleyişi de başarıya çeviren Vizyoner’dir.

—Sayın Şahin AYDEMİR, “Olması gereken” ve “olan” arasındaki farkı gören, ayakları yere basan, üretilen ve tüketilen denklemlerini iyi kurgulayan gerçekçi bir öncüdür.

 

Sayın AYDEMİR ile Has Tavuk A.Ş etle tırnak gibidir.

Şimdi de kısacık bilgilerle Has Tavuk A.Ş yi anlatmaya çalışayım...

 

Has Tavuk A.Ş Yüzlerce insana aş, iş, ekmek veren bölgenin ve SİVRİHİSAR’ın en önemli iş kapısı ve en güçlü istihdam yaratan kuruluşudur. Sivrihisar, Paşakadın, Kertek, Kepen, Yeniköy, Gülçayır, Havaalanı, bölgesindeki tesisleriyle ilçemize çok büyük yatırımlar yapmıştır.

HasTavuk, damızlık yumurtadan, yumurtalık ve etlik civcive, yarkadan yem üretimine kadar tavukçuluğun her alanında faaliyet gösteren, Bursa ve Sivrihisar’da 2 yem üretim fabrikası ve 2 kuluçkahanesi mevcuttur.

SİVRİHİSAR'ın kalkınmasında, istihdamında, bölge insanının eğitilmesinde, sosyal aktivitelerde(sünnet etkinliği, konser eğlence vs.) ve bilinçlendirilmesinde maddi-manevi emek harcayan Hastavuk A.Ş. ve yetkililerine tüm Sivrihisar halkı adına teşekkür ederim.

Sayın Aydemir Bursa’da İzmir ve İstanbul gibi ana arterlerin üzerine kurulu fabrikalarının bazı bölümlerini de ilçemize açarak katma değer katmış, yarattığı istihdamla yüzlerce vatandaşımıza aş, iş, ekmek vererek katkı sağlamıştır.

Sayın Aydemir’i yazmaktaki amacım; Sivrihisar’dan böyle kalite bir yöneticinin çıkarak tepe noktaya gelmesi, binlerce kişiye istihdam yaratması, genç kuşağın model yöneticileri arasına girmesi ve arkadan gelecek gençlere yol ve yön göstermesidir.

 

Sayın Aydemir’e Sivrihisar’a yaptığı hizmetlerden dolayı hemşehrilerim ve Sivrihisar halkı adına teşekkürlerimi iletir, kendisine uzun ömürler, çalışma hayatında başarılar dilerim. Allah size sağlık, güç, uzun ve güzel bir ömür versin. Ailenize daha çok güç versin ki onlarda size destek olsun.

 

SAYGILARIMLA Necmi GÜNAY

necmigunay@hotmail.com

 





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024