SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ - Eskişehir Haber

SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ

SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ
Yayınlama: 25 Ekim 2010 Pazartesi - 9.937
A+
A-

Saygıdeğer Hemşehrilerim, Değerli dostlarım hepinize saygılar sunarım. Bu yazımda sizlere SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ ’ nde gördüğüm manzarayı ve duygularımı paylaşmak istedim. Sürç-i lisan edersem Affola…

SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ ’nin tüm personeline, hizmet edebilmek için gösterdiği olağanüstü çabanın karşılığı olarak bir teşekkürün çok basit kalacağını düşündüm.Onlara karşı vefa borcumu bu yazımla anlatmak istedim. Gerçi onlar görevleri gereği bunları yapıyorlar ama içimdeki ses işini çok seven insanların bu takdiri fazlasıyla hakettikleridir. Kendilerinden isteğim makalemi kabul buyurmalarıdır.

13.10.2010 günü annemin ani rahatsızlığı ve hastaneye yatacağı haberi üzerine Sivrihisar ‘a hareket ettim. Daha önce birkaç defa “Acil Servisi”ni kullandığım hastanemizin fiziki durumunu görünce burada sağlığımı kaybedeceğimden korktum. Bu duygularla giriş kapısından içeri girdiğimde sıcacık bir yuvaya geldiğimi hissettim. Görevlilerin alakaları karşısında mahcup oldum .”Hastalar misafirimiz” yanında yakınları da misafirimiz anlayışını gördüm.

SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ Modern sağlık hizmeti veren, hastalarını önemseyen, hastaya hasta olduğunu hissettiren ve “hastalar misafirimizdir” anlayışıyla, hasta memnuniyetini ön plana çıkaran, hizmet alanların konforu ve rahatlığı ile “bize emanet edilen hastalarımızın sağlığı kontrolümüz altındadır” felsefesiyle daha kaliteli hizmet vermeye çalışan bir kuruluşumuzdur.

Orman içinde, oksijenin en çok olduğu bölgede çam kokuları arasında doğal terapi merkezi gibi işlev yapan SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ’ nin Özel hastaneden hiçbir farkı yok. Hastane tertemiz, yerler günde defalarca siliniyor. Yönetim, doktorlar ve hemşireler kısaca tüm çalışanlar fedakârca hizmet ediyorlar. İnsana verilen değer ve odalarda hasta konforunu en üst seviyeye çıkarmak için; Her odaya televizyon, Hasta yataklarının yanındaki hemşire çağrı butonları ve kıyafetlerini koydukları soyunma dolapları vb gibi teknolojik malzeme ve hizmetler, hastaların işlerini kolaylaştırmaktadır.

Halkımızın da buradaki “hasta odaları düzenlemek” gibi güzel bir uygulamayı başlattıklarını gördüğümde oldukça sevindim. Hastanemiz bir gün hepimizin ihtiyaç duyacağı, sağlık alacağı ve sağlıklı yaşamak için başvuracağı merkezdir. Bu uygulamanın artarak devam etmesini, odalarda hastalara daha konforlu mekânlar yaratmanın çok uygun olacağını düşünüyorum.

SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ’ verdiği hizmette kaliteden ödün vermeden meydana gelen problemlere de çözümler getirerek çıtasını yükseltmeye devam etmelidir. Hizmet veren kurumlarımızı ve topluma hizmet aşkıyla yanan devlet görevlilerimizi takdir edelim.Bu ilçede güzel şeylerde yapılabiliyor. Diğer kurum ve kuruluşlarımızda da aynı uygulamaları görmek en büyük isteğimizdir.

Şifa dağıtan hünerli ellerin sahibi doktorlarımız, beyaz kelebekler mi melekler olarak mı hitap etme konusunda ikilem yaşadığım hemşirelerimiz, röntgen ve labratuvar teknisyenleri, hastabakıcılar, hizmetliler, temizlik personeli ve yemek dağıtan görevliler…misafirliğim süresince şartların güçlüğüne, yoğunluğa rağmen şifa dağıtma konusundaki gayretiniz, her şeye rağmen güler yüzlü ve sıcak davranmanız beni çok duygulandırdı. SİVRİHİSAR DEVLET HASTANESİ ’nin Başhekimi Sayın Hüseyin PALA başta olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum.

Allah kimseyi hastane kapılarına düşürmesin, hastanelerimiz ve tıbbî olanaklarımız da eksik olmasın. Tüm Sivrihisar’lı hemşehrilerime sağlık ve sıhhat dolu günler diler, saygılar sunar, işlerinde kolaylıklar dilerim.

SAYGILARIMLA  Necmi GÜNAY

necmigunay@hotmail.com

05072183066

 





Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024