SİVRİHİSAR İÇİN ”BEN” ”BİZ” ”HEPİMİZ” - Eskişehir Haber

SİVRİHİSAR İÇİN ”BEN” ”BİZ” ”HEPİMİZ”

SİVRİHİSAR İÇİN ”BEN” ”BİZ” ”HEPİMİZ”
Yayınlama: 12 Ağustos 2010 Perşembe - 7.370
A+
A-

Biz diyebilmenin, birlik ruhunun doğurduğu kuvvetin her geçen gün daha da çok farkına varan insanlık hayata dair her türlü planını hep birlik beraberlik zeminine oturtmayı amaçlamaktadır. Çünkü başarıya giden yol beraberlik duygusundan geçer.

Bazı insanların genlerinde var olan; ceviz kabuğunu doldurmayan şeyler için birbirlerine düşmanca bakmaları, düşmanca bahsederek kötülemeleri, kıskanmaları, iyiliğini istemez tavırlar sergilemeleri, uzayan kol bizden olsun dememeleri çok acıdır. Bazı insanların çekememezliği meslek haline getirmiş tavırlar içerisine girmesi; olgunluğun değil, hamlığın ve kişinin kendisini geliştirmemesinin sonucudur. Bu gibi durumlarda; birlik ve beraberlikten ve ilerlemekten bahsedilemez.

SİVRİHİSAR’ ın şimdiye kadar ilerlememesinin nedenleri arasında; yukarıda bahsettiğim olumsuz tavır ve hareketler başta gelir. Bu tavır ve hareketler SİVRİHİSAR’ın imajına ve SİVRİHİSAR’lılık ruhuna zarar vermektedirler. İşte bu tipteki kişiler; SİVRİHİSAR’ a dolayısıyla birlik ve beraberliğe de darbe vurmaktadırlar. Başarıda temel prensip;“başkalarını kenara iterek öne çıkmak değil, başkalarından daha hızlı koşarak öne çıkmaktır”.

Sonuç olarak; SİVRİHİSAR’ın birlik ve beraberliğine ihtiyacı vardır. Ama bu birlik ve beraberliğin oluşabilmesi için de bazı hemşerilerimizin; yukarıdaki olumsuzlukları terk etmesi gerekir. Birbirimizi sevip, birbirimize saygı ve sevgide kusur etmedikçe, birlik ve beraberliği sağlarız ve güç oluruz. O zaman da aşamayacağımız engel kalmaz.

Her SİVRİHİSAR’ lı, kendi çapında ve gücü oranında; her türlü imkânını, fikrini ortaya koymalıdır. SİVRİHİSAR’ a önemli projeler üretmeli, dolayısıyla SİVRİHİSAR’ ın kalkınması, kendi ayakları üzerinde durması ve beraberinde istihdamın sağlanmasına da yardımcı olmalıdır. İlçemizin imajını rencide edecek kötülere de haddini bildirmek zorundayız.

Yapacağımız işleri “SİVRİHİSAR SEVDASI” adına ”BEN” ”BİZ” ”HEPİMİZ”
mantığıyla yaparak büyük bir sinerji ortamı yaratmalıyız. Sadece bireyin kazanacağı değil toplumumuzun da kazanacağı oluşumların içinde olmalıyız. Sivrihisar aşıkları; hepimizin kazanacağı bu olguyu içten hissetmenizi dilerim.

“SİVRİHİSAR sevdasını yüreğinde yaşatan, gelecek nesillere daha güzel miras bırakabilme mücadelesinde olan İlçemizin tüm güzel insanları” hepinize kucak dolusu sevgi,saygı ve selamlarımı gönderir, işlerinizde kolaylıklar dilerim..

Kazanan SİVRİHİSAR olsun…


SAYGILARIMLA Necmi GÜNAY
 
05072183066




Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024