SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ - Eskişehir Haber

SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ

SİVRİHİSAR BELEDİYE BAŞKAN VEKİLİ
Yayınlama: 2 Ağustos 2010 Pazartesi - 8.830
A+
A-

Sivrihisar Belediye Başkanı Fikret Arslan’ın İçişleri Bakanlığınca açığa alınması nedeniyle boşalan Belediye Başkan Vekilliğine Ak Parti Belediye Meclis Üyesi "Vedat Oygur" seçildi.

Üç üyenin adaylık için yarıştığı ve 11 Belediye Meclis Üyesinin oy kullandığı seçimin ilk turunda Ömer Anık 6 oy, Vedat Oygur 3 oy, İbrahim Kılıçaslan 1 oy ve 1 oyda boş çıktı. Adaylar ilk turda seçilebilmek için gerekli olan 3/2 çoğunluğu sağlayamadığı için ikinci tur oylamaya geçildi. İkinci turda Ömer Anık 5 oy, Vedat Oygur 5 oy, İbrahim Kılıçaslan 1 oy aldı. Yine 3/2lik çoğunluk sağlanamadığı için 3 tur oylamaya geçildi. 3 turda İbrahim Kılıçaslan adaylıktan çekildi. Ömer Anık 5 oy, Vedat Oygur 6 oyla salt çoğunluğu sağladığı için Belediye Başkan Vekili seçildi.

Belediye Başkan Vekilliğine seçilen AK Parti Belediye Meclis Üyesi Vedat Oygur, Yüksek Teknik Öğretmen Okulu mezunu olup, Sivrihisar Endüstri Meslek Lisesinde öğretmen ve idareci olarak görev yapmış olup aynı okuldan emekliye ayrılmıştır. Vedat Oygur, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Yeni görevinde başarılar dilerim.SİVRİHİSAR için hayırlı uğurlu olur.Bir çivi çakanın veya çakmaya niyetli olanın her zaman yanındayım..

SAYGILARIMLA Necmi GÜNAY




Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar

Diğer Yazıları

Copyright © 2024