Prof. Dr. Gürcan: “Hükümetimiz her zaman mağdurun yanındadır” - Eskişehir Haber

Eskişehir Politika

Prof. Dr. Gürcan: “Hükümetimiz her zaman mağdurun yanındadır”

Prof. Dr. Gürcan: “Hükümetimiz her zaman mağdurun yanındadır”
Yayınlama: 9 Mayıs 2023 Salı
A+
A-

Prof. Dr. Ayşen Gürcan, Açık Kapı (Şiddet Mağduru Kadınlar) toplantısına katıldı. Açılış konuşmasının ardından sözlerine başlayan Prof. Dr. Gürcan, hükümetin her zaman mağdur kadınların yanında olduğuna vurgu yaparak, “Yaratılanı sevdik Yaratan’dan ötürü” dedi.

“Eskişehir milletvekili adayınızım” diyen Gürcan, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Her zaman mazlumun yanındayım. Mağdurun hakkını arayıcısı ve savunucusu olacağım. Sizlere söz veriyorum.  Hükümet olarak her zaman mağdurun yanında olduk ve bu konuyu en başından beri bizzat anayasaya, kanunlara taşıdık. İnsan, insanın acısını alır. Kendinizi yalnız hissetmeyin. Yalnızlık Allah’a mahsustur. Sizler bize emanetsiniz. İnşallah 5 yıl boyunca bize vekâlet verirseniz görevimizi hakkıyla yerine getireceğiz.”

Eskişehir’de yaptığı araştırmalara göre kadınlara sahip çıkıldığını ifade eden Gürcan, “Burası bir medeniyet şehridir. Üniversiteleriyle, Türk Dünyası kültürüyle, raylı ve havalı sistemleriyle öncüdür. Eskişehir ve sizler, benim için çok değerlisiniz. 14 Mayıs’tan sonra da tarih yazmaya devam edeceğiz” dedi.

“Kadına değer veren ve kadını yoldaş edinen bir liderin izindeyiz” diyen Gürcan, “Recep Tayyip Erdoğan kadınlara, ‘AK Kadınlar’ olarak hitap eder. Bizler de bu hareketle Eskişehir’e ve aile içerisine katma değer sağlayacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

'

Gönderen: alfa_turk



Bir Yorum Yazın
Bu habere yorumlar
Copyright © 2024